География
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
E недей такаmarrylin написа:geri_st написа:samo edno vupros4e oste- vie otkade znaete kolko sa???ima li njakade info?
Да,има-медиите.При всички положения балът за Туризъм ще е висок.
![]()
П.П:Пиши на кирилица,че така е малко неприятно.
Има две трагедии в живота - едната е да не получиш това, което искаш, а другата - да го получиш!
И аз съм една от тяхmarrylin написа:love_delight написа:Туризъм е една от най-желаните специалности ..
и с тези 35 места за жени .. представи си каква е борбата
477 кандидати са писали Туризъм като първо желание!
А иначе тази статистика не съм я чула в медиите
Има две трагедии в живота - едната е да не получиш това, което искаш, а другата - да го получиш!
С 4ки не но поне да не е повече от 5marrylin написа:V_I_P,балът за Туризъм може и да не е толкова висок колкото миналата година,но аз лично не мисля,че ще се влиза с 4ки от двата изпита.Все пак това е най-желаната специалност в ГГФ.Ако пък греша,ще е много хубаво!
- love_delight
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социални дейности
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
От публикуваната статистика за минималните балове за жени, специалност Туризъм, само миналата година балът е изключително висок - 31.79
За 2000-2005, се е движел мужду 25.83 и 26.83
Дано тази година темата бъде благодатна за нашите умни главици и да успеем да покажем добра езикова култура, правописна грамотност, логично изложение на темата, задълбочени анализи и вярно формулирани обобщения и изводи
май само това искат
За 2000-2005, се е движел мужду 25.83 и 26.83
Дано тази година темата бъде благодатна за нашите умни главици и да успеем да покажем добра езикова култура, правописна грамотност, логично изложение на темата, задълбочени анализи и вярно формулирани обобщения и изводи
- Bootylicious
- В началото бе словото
- Специалност: География
- Курс: втори