Какво бихте направили, ако пред вас застрелят "честен" бизнесмен, създател на СИК или ВИС, участвал в приватизацията, държавни търгове или всякакъв друг вид легални далавери, ощетили държавата, а по този начин и гражданите...
Аз лично в този момент не бих дал показания -
Когато в мафиата се е срастнала с държавата, не мога да вярвам нито на съд, нито на полиция - от една страна би ме било страх, защото не смятам, че може да ми се осигури адекватна защита, а от друга и може би по-важна гледна точка - не смятам, че е нужно убиецът да бъде наказван. В случая убиецът е "палач на обществото", действащ в услуга на обществото и в интерес на справедливостта.. ето защо не виждам защо трябва да дам показания. А вие как мислите?
Ако сте свидетел на убийство на "честен" бизнесмен
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Имам приятел, на когото майка му е съдия. Разказвал ми е как мутри са идвали до тях с бухалки, блъскали по вратата им и т.н. Представете си за един обикновен човек колко ще се замислят. Да, дълг на всеки в такъв случай е да свидетелства, но аз честно казано едва ли бих изложил себе си и семейството ми на такава опасност и то за да свидетелствам как мафиоти са гръмнали един друг мафиот (да си го кажем в прав текст). Иначе интересна тема, браво 
zmey написа:Когато в мафиата се е срастнала с държавата, не мога да вярвам нито на съд, нито на полиция
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет