ФЖМК - легендата продължава
Модератор: Шепот
- vassito_val
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Аз също имам въпрос към батковците и каките относно стажа. Тази служебна бележка и характеристиката от прекия обучаващ в свободен текст ли са или има някакви бланки? Ако има бланки, от къде могат да се вземат и от кого? Също така да питам: личният отчет как трябва да изглежда? От типа на "мило дневниче, днес писах прессъобщения до X и Y" или само нахвърляно какви типове работа си имал?
Нещо ми е страшна мъгла тоя въпрос със стажовете, дано някой да помогне на нас, неориентираните...
Нещо ми е страшна мъгла тоя въпрос със стажовете, дано някой да помогне на нас, неориентираните...
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- hristina_vh
- От дъжд на вятър
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- train_reaction
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- hristina_vh
- От дъжд на вятър
Колеги, ивинявайте, но не съм съвсем съгласна с вас. Едно е да кажете, че учим неща, които малко (може би) ще ни трябват в практиката, друго е, че не учим нищо или че на нищо не ни учат. Поне за себе си мога да кажа, че в по-голямата си част всичко ми беше интересно и не съм подценила нито един изпит- курсовите си ги пишех по минимум 2 седмици, а за изпитите съм прекарала безброй безсънни нощи. Да не говорим за изхабените нерви. А и мисля, че не бива да забравяме, че "образоването" ни до голяма степен зависи и от нас самите, все пак не бива да очакваме да ни казват като ученици "Това четете, това не". Нали знаете, от нас се очаква да сме любопитни

Живей на ръба, но недей да падаш 
- train_reaction
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Е, естествено, учим много неща. Сигурна съм, че ако отида в някое предаване като "Стани богат" (мир на костилката му) ще ги разбия. Но първата седмица всички в редакцията ми се смяха като не знаех какво е "чело" и на последвалото обяснение, че съм от ФЖМК. Ако искам да се обогатявам културно и всякакси - ще си чета книжките и без Светльо Кирилов примерно да ми ги бута в ръчичките. И изпитите са голяма смешка.
we’re going to hell anyway, let’s travel first class
- hristina_vh
- От дъжд на вятър