Уважаеми колеги, това вашето е безобразие...
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
-
Starbreaker
- В началото бе словото
За аналфабетите, дето ме обиждат, че съм бил "вечния студент" държа да отбележа, че магистратурите не пречат на работата. Всичките ми колеги от магистратурата имат сериозна работа, аз също. Живея сам и "мама" и "тате" не ми дават пари и не ми плащат сметката за тока, за разлика от онези тарикати, който обичат да се правят на простаци, за да не ги помисли някой за "вечни студенти". Като не ви се търкат университетските банки, купете си дипломи и не учете! Има дипломи от Лесо-техническия за по 1000 лева (колкото най-евтината магистратура в СУ).
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- united_colors
- От дъжд на вятър
- Курс: четвърти
Голяма част от "най-елитните" студени са обикновени простаци, ето защо. Утре някои ще станат пофесори и ще продължават да не си пускат водата... За сметка на това от курс на курс самоуважението расте. Дано поне се къпят ведъж седмично. А съм чувала, че в СУ не приемат който и да е
Хигиенизацията е враг на бактериологическата диверсия.
Хигиенизацията е враг на бактериологическата диверсия.
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- mecho
- Постоянно присъствие
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Лелеее...ето това открих в невероятния сайт izpoved. com във връзка с потайностите на университетските кенефи: http://www.izpoved.com/confessions.asp? ... t&cnf=2246

http://jorik.blog.bg/
...............................
...............................
- train_reaction
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
DaNce_ написа:чакайте..каква е тази темичка...нали уж в СУ е бъдещата интелигенция на България...не разочаровайте кандидат- студентите
we’re going to hell anyway, let’s travel first class
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
ха, та това се случва почти всекидневно в тоалетните на Ректората (а и не само), ама така е, като няма контрол кой влиза в сградата, то направо трябва да сме благодарни, че засега "само" ексхибиционисти и сексуално незадоволени типове проникват в унито, не ми се мисли, ако някой радикално настроен терорист успее да влезеmecho написа:Лелеее...ето това открих в невероятния сайт izpoved. com във връзка с потайностите на университетските кенефи: http://www.izpoved.com/confessions.asp? ... t&cnf=2246
- DaNce_
- Пишеща машина
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Затова вметнах и думичката "уж" всъщностtrain_reaction написа:DaNce_ написа:чакайте..каква е тази темичка...нали уж в СУ е бъдещата интелигенция на България...не разочаровайте кандидат- студентитеКаква интелигенция?! Същите деградирали дечица, които тичат из училищните дворове влизат и в СУ. Интелигентността не е локално явление (за съжаление), пък и Г.Господинов, смятан за интелектуален тип, отделя доста внимание на кенефа като... каквото се сетиш символно изображение. Каквото и да си говорим - тоалетната е светиня и трябва да се пази чиста.