Изпит по АЕ от 2006

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

trnu
В началото бе словото

Изпит по АЕ от 2006

Мнение от trnu »

някой знае ли къде мога да намеря изпита по АЕ от миналата година и изобщо от предишни години? миналото лято ги имаше в сайтовете на университетите ама сега ги няма... молбата важи и за УНСС, и за СУ!
плс! :cry:
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

За УНСС не знам. От СУ крият информацията, защото после правят курсове с изпитите от миналите години. В книжки 1 и 5 от поредицата с изпити за СУ на "Просвета" тестовете са реални, давани предишни години. В 5-та книжка специално са от 2000-та насам повечето.

ПП Това сигурно е петата такава тема :P
trnu
В началото бе словото

Мнение от trnu »

мерси все пак. да, наистина е логично да ги крият, само мен си ме е яд, че миналата година ги гледах ама незнам защо реших да не си ги запаметявам на псто... много съм била тъпа явно!
някой ако миналата година се е сетил да ги сейвне ще бъде ли така добър да ги сподели? :roll:
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

На СУ тестът едва ли е бил някъде в интернет пространството.
Този на УНСС наистина беше на сайта, те публикуват всичко.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Аватар
muhahahu
В началото бе словото

Мнение от muhahahu »

В СУ няма и да ги видиш публикувани. Има курс, на който изпитите от минали години се дават и се прави като пробен изпит, но дори и на тях няма разлика с нивото на тестовете от книжките.
If you are too wasted to remember, it never took place!
BeTka`
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от BeTka` »

Ако наитина от 5-тата книжка изпита е миналогодишния страшно ме е яд, че не съм се родила с една година по-рано, понеже вчера като го правих и имам 50 точки. За първи път такова постижение, иначе.. едва до 43-44 се домогвам :(
Do now follow where the path may lead, go instead there is no path and leave a trail!

You will never win if you never begin!
Аватар
muhahahu
В началото бе словото

Мнение от muhahahu »

BeTka` написа:Ако наитина от 5-тата книжка изпита е миналогодишния страшно ме е яд, че не съм се родила с една година по-рано, понеже вчера като го правих и имам 50 точки. За първи път такова постижение, иначе.. едва до 43-44 се домогвам :(
50 точки? Ти си вундеркинд! :shock: :shock: :shock: На последния тест ли? :D :D :D
If you are too wasted to remember, it never took place!
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

О, вече има пета книжка?!
Кажете кои са героите от Reading-а и ще ви кажа дали това е тестът от миналата година!
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Аватар
V_I_P
От дъжд на вятър

Мнение от V_I_P »

BeTka` написа:Ако наитина от 5-тата книжка изпита е миналогодишния страшно ме е яд, че не съм се родила с една година по-рано, понеже вчера като го правих и имам 50 точки. За първи път такова постижение, иначе.. едва до 43-44 се домогвам :(
И аз на последния тест имам най-висок резултат - 3 грешки :?
Има две трагедии в живота - едната е да не получиш това, което искаш, а другата - да го получиш!
hypo
В началото бе словото

Мнение от hypo »

Ако наитина от 5-тата книжка изпита е миналогодишния страшно ме е яд, че не съм се родила с една година по-рано, понеже вчера като го правих и имам 50 точки.

Това е тестът от 2004, ако не се лъжа - беше бум, около 150 отлични оценки, дето никога не е било такова чудо в СУ. В резултат - високи балове, три и петдесет не стигаше за нищо, и изобщо щастие, ама леко измамно. Миналата година не беше чак толкова стандартно :?
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Не е тестът от миналата година, спокойно :) Иначе наистина е лесен, аз имам 49/50, като на въпроса, който съм сбъркал бях почти сигурен за верния отговор, но от инат писах друг :D
trnu
В началото бе словото

Мнение от trnu »

добре, а искам да питам за СУ максималния брой точки е 90, ама как се изчислява оценката, защото не съм гений и съм далече от идеята да получа всичките 90... (освен ако просто не съм разбрала толкова години за скрития си потенциал :) ама пак шанса е малък! :toothy8: )
някой знае ли как? по колко се умножават точките и на колко се дели??
eli_girl
Пишете, о, братя

Мнение от eli_girl »

ми има поне още 3 теми за изпита по английски...разтърси се,там пишеше как се оценява...
A Mind is a terrible thing to waste!
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

trnu
В началото бе словото

Мнение от trnu »

знам че ще се повторя но някой все пак да пази миналогодишния изпит от УНСС, разбрах че СУ ги крият ама поне за УНСС?? изпита е в неделя и исках да метна едно око как е бил... моля!
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”