Теми Литература 1990-2007

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
illy
В началото бе словото

Мнение от illy »

Еми притеснявам се точно, защото съм учила :lol: Ако знаех 1-2 автори и ей така отивам на изпит, нямаше да ми пука. Тревогата е, когато знаеш колко много си дал от себе си, а всичко е субективно и не можеш да знаеш дали ще ти оценят труда и знанията. Доста такива случаи знам.. Иначе като ходих на предварителните в УНСС хич не ми дремеше. Сега като отида на редовните пак ще е така. Просто, защото за мен са единствено печалбари с измислена слава.
А относно оценяването в УНСС, не са си го измислили те, в най-престижните уни-та в света също е такава системата- САТ се оценява по същия начин, доколкото знам.
Аватар
HaPuCyBaHa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от HaPuCyBaHa »

а и казаха, че до 2 години и в СУ ще бъде тест за повечето предмети. Те сигурно по същия начин ще оценяват - то е и най-правилно де, зависи от тези, с които се бориш, не от тези, които искат да те преборят :twisted:
"Светът, в който живееше, беше еснафски и ограничен, а тоя, за който мечтаеше - приказен..."
illy
В началото бе словото

Мнение от illy »

Мда, а и го няма момента с 2 научени и теми и голям късмет- студент. За теста трябва целият материал, а и не е толкова стресиращо като бяло листче пред теб :lol:
Аватар
HaPuCyBaHa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от HaPuCyBaHa »

лично на мен много ми харесва да запълвам кръгчета. мисля, че трябваше с оцветяване да кандидатствам...нищо догодина 8)
"Светът, в който живееше, беше еснафски и ограничен, а тоя, за който мечтаеше - приказен..."
Аватар
Валхири Анн
В началото бе словото

Мнение от Валхири Анн »

Моля се да се падне Вапцаров, Вазов, Гео Милев или Смирненски .... Тогава ще бъде живот =)
"Ропот и клетви
и в мъката светва
праведна вяра за мир.
Скърцане с зъби,
и вопли, и скърби,
гняв и надежда безспир."

Carpe DieM! Credendo VIdes!
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

Нещо ти куца :lol: :lol: :lol:
Аватар
kandidat_studentka
В началото бе словото

...

Мнение от kandidat_studentka »

и аз ще се зарадвам много на Гео Милев 8)
В челната ми АНТИтройка са Йовков,Далчев и Димов...а и лириката на Вазов :roll:
don't believe everything you think!
Аватар
Juja
От дъжд на вятър

Мнение от Juja »

Колкото и да сте учили само се молете да не попадне работата ви при проверяване в купчинката с двойките :) тогава няма да си направят труда да ви я проверяват.. :roll: Миналата година като се падна Далчев написах 17 страници, темата я имах от уроците по същото заглавие.. успях да я възпроизведа.. и накрая какво .. 2 и не бях само аз с тая участ... тъй че се убедих че специално за изпита по литература знанията са 30% и късмет 70% ако не и повече ... Не искам да ви плаша но това се случи с мен.. Успех
LiVe FaSt, DiE PrEtTy !!!
illy
В началото бе словото

Мнение от illy »

каква купчинка с двойки ? :shock: :shock: :shock: недей така, без това съм в прединфарктно състояние :lol:
а това, което ти се е случило е просто ужаснио :shock:
Аватар
rueva
Пишеща машина
Специалност: Книгоиздаване
Курс: четвърти

Мнение от rueva »

ьхахьахьха купчина с двойки друг път :lol: :lol: такова нещо няма :lol:
b_estranged
В началото бе словото

Мнение от b_estranged »

Да бе да! Купична с двойки!!! Това направо ме застреля! Нямат право да ти напишат дойка без да я аргументират....
Защо не отиде да си видиш работата? Не казвам че не си залужила повече, но едва ли причината е в купчината. Определено има значение в каква купчинка попаднеш, но чак да ти пишат 2ка за това, ако ти залужаваш примерно 4.50... не ми се вярва....
Аватар
Juja
От дъжд на вятър

Мнение от Juja »

И аз така си мислех наистина, но когато отидох да си видя работата ... не беше барната с червен химикал.. беше я проверил само 1 проверяваш а по правилник трябва да са двама. Ако имаш двойка автоматично отиваш на арбитър да отсъди правомерна ли е двойката..... Така е по правилник, но при мен не стана така... както и с 2 мои приятелки се получи същото. Когато попитах човека от комисията,който ми показа работата , защо само 1 човек я е проврил ми казаха : " пропусна ли сме :shock:
Аватар
Juja
От дъжд на вятър

Мнение от Juja »

Шокиращо е но е факт.. не казвам че всички работи така ги оценяват , но има доста случай като моя.. :) Вжното е че въпреки двойката по лит успях да искарам 5.13 по ист и ме приеха една от специалностите които искам, на пук на онези които ми писаха 2 :)
b_estranged
В началото бе словото

Мнение от b_estranged »

това си е гавра!!! на твое място щях да вдигна малко шум... не може да ти отговори "пропуснали сме", просто е смешно и глупаво!
Аватар
Juja
От дъжд на вятър

Мнение от Juja »

оо аз вдигнах до ректора отидох даже , но ми казаха че наистина е станала грешка но нищо не могат да направят защото вече написана оценка на работа не можеда бъде променяна.. и така
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=7392 --> ето още едно доказателство че когато решат нещо в СУ просто го правят :)
Но въпреки всички гаври и простотии не съжалявам че уча в СУ
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”