Похвалете специалността си!
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- independiente
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: четвърти
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
апокалиптик написа:мхм, набито око имаш каква ми е глобалната стратегия, от която зависят дребничките ми тактики... мисля, че заслужено си издигната до ранг модератор - с тази хватка и с диплома от ПА без проблеми ще можеш да поемеш командването на по-крупни човешки единици в рамките на някакви корпоративни мастодонти /защо не магазини "Фантастико", напр./ или в БА - бих ти поверил на първо време рота, с тенденция бързо-бързо да станеш нач.щаб на батальон; а що се отнася до Кан, Трифон и пр., бързам да се изповядам: изобщо не се интересувам от футбол, поради което изказванията ми по-горе наистина имат отношение към личната ми представа за красивото и изящното, а не към футбола и съпътстващите го феномени...![]()
Човече, наистина ме забавляваш, но не намирам за нужно да ти отговарям- поне не тук! Ако държиш да продължим да си разговаряме- дай на лични /и без това темата, която подхвана няма никаква връзка с написаното дотогава тук/

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
-
БФ-колежка
- В началото бе словото
Молекулярна биология
Освен и аз да си изхваля специалността като онзи/онази с аватар коте.
Защо избрах МБ? Защото най-обичам да уча структурната формула на примерно прогестерона. Как изобщо на някой може да не му е интересно?
Нали затова влизаш в университет - да учиш каквото искаш. Но както и предполагах с формулата на хлорофила ще почакаме преди да изучим дзверовете и зарзаватите на едно по-макро ниво (разбирайте ботаника и зоология), но за мен лошо няма. Но висшата математика... Брррр!
Защо избрах МБ? Защото най-обичам да уча структурната формула на примерно прогестерона. Как изобщо на някой може да не му е интересно?
Нали затова влизаш в университет - да учиш каквото искаш. Но както и предполагах с формулата на хлорофила ще почакаме преди да изучим дзверовете и зарзаватите на едно по-макро ниво (разбирайте ботаника и зоология), но за мен лошо няма. Но висшата математика... Брррр!
Re: Молекулярна биология
Някои влизаме, за да може да се изхранваме после...БФ-колежка написа:Нали затова влизаш в университет - да учиш каквото искаш.
Silence tells me secretly Everything!
- train_reaction
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Книгоиздаването е едно от най-изтънчените изкуства. Трябва да знаеш дори как да държиш книгата в ръката си! Това е трудно. И не си мислете, че специалността е смешна или несериозна. Първо - много учене. Второ - много четене. Трето - много следене ( автори, издателства ). Четвърто и най-важно - това е за хора, които четат литература и винаги са го правили и ще продължат да го правят. Това е за хора със специално отношение към езика. Няма неграмотен редактор или коректор. Няма неграмотни в големите издателства. Това е за хора, които не ги е страх да си учат уроците. Това е за студенти, които знаят, че са студенти, а не среднисти.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- Dani
- Да живей словото
- Обратна връзка:
КОЛЕГА,ПРОСТО НЯМА КАКВО ПОВЕЧЕ ДА ДОБАВЯ! PR - това си е цяло изкуство! добрият PR трябва да е добър журналист,добър рекламист, добър редактор,добър икомомист -абе въобще всичко!! ние затова сме си най!! защото можем толкова мнооооого неща наведнъж и то качественоVintersorg написа:пъблик рилейшънс е религия!![]()
![]()
I want to be destructive,trash everything in site, beat the Devil at his game, abuse myself all night...
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Обратна връзка: