ФЖМК - легендата продължава

Подфорум към Факултета по журналистика и масова комуникация

Модератор: Шепот

Публикувай отговор
Аватар
Nuc
От дъжд на вятър

Мнение от Nuc »

стипендията да ти е проблема... аз се чудя как ще хвана общежитие... нашия факултет просто разцепва другите по бал за общежитие...
Аватар
Nuc
От дъжд на вятър

Мнение от Nuc »

днес вече официално свърши сесията... успех-5.42... да се надяваме че ще хвана общежитие...
Аватар
vassito_val
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от vassito_val »

Аз също имам въпрос към батковците и каките относно стажа. Тази служебна бележка и характеристиката от прекия обучаващ в свободен текст ли са или има някакви бланки? Ако има бланки, от къде могат да се вземат и от кого? Също така да питам: личният отчет как трябва да изглежда? От типа на "мило дневниче, днес писах прессъобщения до X и Y" или само нахвърляно какви типове работа си имал?
Нещо ми е страшна мъгла тоя въпрос със стажовете, дано някой да помогне на нас, неориентираните... :oops:
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Изобщо не е задължително да имаш личен отчет. Моето беше нещо от рода на "писах еди кфи си материали в еди къф си вестник, научих много полезни неща алабала..."

Няма никаква бланка. Свободен текст, напиши си го ти и им го дай за подпис и печат. Т'фа е!
Аватар
hristina_vh
От дъжд на вятър

Мнение от hristina_vh »

Да ни е честита първата успешно приключила година, колеги. И още много успехи да ни предстоят. :)
П.П. Е, няма как да се сдържа и да не се похваля (позволете ми го :oops: ) 6.00 от втория семестър и 5.91 за годината... не е зле :P
Живей на ръба, но недей да падаш :)
Аватар
feather
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от feather »

Вече наистина мога да си отдъхна. Справих се отлично, па. :lol:
5.45 за годината едва ли ще стигне за стипендия, ама какво от това... :D
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

При мен всичко зависи от Гого Лозанов. Но дори да имам 4 при него, което е най-лошия възможен вариант, пак ще ми се оформи някъде към 5.56 :lol: :lol: :lol:

жоро - нечовек :)
Аватар
train_reaction
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от train_reaction »

Не знам за вас, ама мен тоя "летен стаж" ме убеди още по-твърдо, че в милия ни факултет не ни учат на нищо. Да ни е честито завършването и оцеляването!
we’re going to hell anyway, let’s travel first class
Аватар
Nuc
От дъжд на вятър

Мнение от Nuc »

при мен за сега все още е мистерия къде ще си карам стажа но в крайна сметка бележката е важна другото... а иначе че не сме се разучили кой знай колко е отдавна известен факт :)
Аватар
hristina_vh
От дъжд на вятър

Мнение от hristina_vh »

Колеги, ивинявайте, но не съм съвсем съгласна с вас. Едно е да кажете, че учим неща, които малко (може би) ще ни трябват в практиката, друго е, че не учим нищо или че на нищо не ни учат. Поне за себе си мога да кажа, че в по-голямата си част всичко ми беше интересно и не съм подценила нито един изпит- курсовите си ги пишех по минимум 2 седмици, а за изпитите съм прекарала безброй безсънни нощи. Да не говорим за изхабените нерви. А и мисля, че не бива да забравяме, че "образоването" ни до голяма степен зависи и от нас самите, все пак не бива да очакваме да ни казват като ученици "Това четете, това не". Нали знаете, от нас се очаква да сме любопитни :wink: :) :)
безидеен
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от безидеен »

Относно стажовете - те са пълна пародия както и всичко останало!!
:glasses7:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
train_reaction
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от train_reaction »

Е, естествено, учим много неща. Сигурна съм, че ако отида в някое предаване като "Стани богат" (мир на костилката му) ще ги разбия. Но първата седмица всички в редакцията ми се смяха като не знаех какво е "чело" и на последвалото обяснение, че съм от ФЖМК. Ако искам да се обогатявам културно и всякакси - ще си чета книжките и без Светльо Кирилов примерно да ми ги бута в ръчичките. И изпитите са голяма смешка.
we’re going to hell anyway, let’s travel first class
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

А как става така, че знаех какво е чело и преди да съм завършила 1 курс? Може би не очаквам някой да ми налива в главата...... знания?
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dani »

абе освен служебната бележка какъв е този личен отчет ,за който говори васи???
I want to be destructive,trash everything in site, beat the Devil at his game, abuse myself all night...
Аватар
hristina_vh
От дъжд на вятър

Мнение от hristina_vh »

До колкото аз знам трябва да напишеш какво си правил през този един месец. За нас например- имаме ли сме някакви материали, в кой отдел (ресор) сме били и такива неща. Нещо като "Мило дневниче...".
Публикувай отговор

Обратно към “ФЖМК”