Като малки, какви сте мечтали да станете като пораснете...
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Не в този ред де, но в различни етапи от развитието ми като... дете
съм искал да бъда:
художник-аниматор, астроном, актьор (бахаха
), палеонтолог (и аз се кефех на динозаври и фосили... по разни книжки и филмчета, де
), футболист, музикант, журналист и фотограф.
За мое огромно съжаление няма никакви изгледи да се занимавам с което и да било от тези неща
художник-аниматор, астроном, актьор (бахаха
За мое огромно съжаление няма никакви изгледи да се занимавам с което и да било от тези неща
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Приемам,2shae!Иначе нужната категория и аз я нямам.
Обаче предлагам ти да изкараш курсовете,аз ще си купя една книжка и тръгваме.Пишеш ме втори шофьор , а като ми дойде редът само сменяш шайбата и пак си ти зад волана.
Аз ще ти говоря да не заспиш,фрапе ще правя в движение и изобщо много неща мога.За прехраната няма да се грижиш,за преговорите с митничарите и полицаите също...+ предлагам купончетата за баня да са за мен,при добро поведение ти отстъпвам на 2 дни 1.Пушач ли си?
"М/у другото" ти какво (ще) учиш?
"М/у другото" ти какво (ще) учиш?
Smile!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аз първо съм искала да стана фурнаджийка, ама не го помня, наскоро нашите ми го припомниха, понеже заявих, че като забогатея, ще отворя хлебопекарна, адски много обичам аромата на токующо изпечен хляб с хрупкава коричка...Мммм...
После исках да стана полицай в линейка (убийте ме, идея си нямам о значи това).
След това частен детектив.
После - археолог.
После - журналист.
Лошото е, че след това дойде идеята за оперна режисура, преплете се с тази за куклена такава, омеша се с журналистиката, в резултат на което уча 2 от 3те (повече просто не можеше) и понятие си нямам каква всъщност искам да стана. егати кошмара...Поне като съм била малка, съм знаела какво искам.
После исках да стана полицай в линейка (убийте ме, идея си нямам о значи това).
След това частен детектив.
После - археолог.
После - журналист.
Лошото е, че след това дойде идеята за оперна режисура, преплете се с тази за куклена такава, омеша се с журналистиката, в резултат на което уча 2 от 3те (повече просто не можеше) и понятие си нямам каква всъщност искам да стана. егати кошмара...Поне като съм била малка, съм знаела какво искам.
-
Assasiyah
- Драскач
- Обратна връзка:
Хехе, не, не камиони. Бусчета - исках да карам тея първите мерцедесчета от градския транспорт!!! Хахах, леле, колко съм била заблудена. Тука, в София да караш каквото и да било е постижение, стига да не е огромен джип с тъмни стъкла и номер С 8888 ХХ - тогава ти правят път и не ти свиркат - казвам го по лични наблюдения. Но подобен джип мога само да сънувам.