обаче бургазлии си личаха отдалече с най-неметълската визия изобщо. Аз лично бях с двама съученици - те и двамата с 3-4 панталони, сравнително тесни, единия с блузка верно с китара, ама с блестящ надпис Glory, другият пък с някаква блузка на райе в светло синьо и бледо розово... Едно друго момченце от училището, дето по принцип само в черно си се носи сега беше с бяла блуза и жълт панталонinaccessibility написа: иначе наистина като че ли пичовете бяха освен повече и по-издокарани...
Marilyn Manson в България!!!
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- Faith
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Курс: втори
- Обратна връзка:

- inaccessibility
- Летящите Пръсти
успокоителното е обаче, че преобладаваше черният цвят и че не забелязвах шарените дрешки... дори на концерт на Менсън ми се струва малко глупавоFaith написа:обаче бургазлии си личаха отдалече с най-неметълската визия изобщо. Аз лично бях с двама съученици - те и двамата с 3-4 панталони, сравнително тесни, единия с блузка верно с китара, ама с блестящ надпис Glory, другият пък с някаква блузка на райе в светло синьо и бледо розово... Едно друго момченце от училището, дето по принцип само в черно си се носи сега беше с бяла блуза и жълт панталон
може да е признак на предразсъдъци, но ме дразни диалекта на някои... просто изпитвам физиологична антипатия...
Айде де,нали каза,че сложиш снимки?inaccessibility:не бях кой знае колко - леко си избелих лицето и си сложих черен молив на очите и устата, черен лак, ъф корс и обикновени черни дрехи... по-скоро бях готик, отколкото фен на Менсън... скоро ще си сложа тук-там снимките и ще видиш![]()
А,бтв ти къде точно беше на концерта-на терена...?
Life is not measured by the number of breaths we take but by the number of moments that take our breath away
- DaNce_
- Пишеща машина
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Бях на концерта и беше...меко казано супер диво...както и се очакваше
А между другото какво значение има кой как е облечен? Хората са отишли там да се забавляват в крайна сметка(или поне аз).
АмЪн...тцтцт...яко го друсат предразсъдъци българското човече и това си е ... все повече се обеждавам.
Ще кача снимчици, но в момента апаратчето ми е за чуждо ползване, но като си го взема...

А между другото какво значение има кой как е облечен? Хората са отишли там да се забавляват в крайна сметка(или поне аз).
АмЪн...тцтцт...яко го друсат предразсъдъци българското човече и това си е ... все повече се обеждавам.
Ще кача снимчици, но в момента апаратчето ми е за чуждо ползване, но като си го взема...
...а тази определено ме изкефиFaith написа: обаче от друга страна имаше една мацка, дето роклята и беше като кафез...)
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
-
Roskomanson
- В началото бе словото
И аз бях на концерта, най-отпред,в централната част на сцената.Все пак бях отишъл много рано да вардя ред. Както и очаквах Менсън за пореден път не ме разочарова. Просто беше страхотен концерт и аз бях изпаднал в транс. Откакто бях на този концерт не минава ден без да си спомням с възторг и екстаз за тази паметна вечер,когато видях идола си от 3 метра разстояние. Днес слушах If I was your vampire и се сетих как падна онази завеса и Менсън изкочиха из светлините и дима и всичко започна. Беше велико и точно затова в момента пиша разказ, с който искам да увековеча този концерт. Докато пиша, до мен стоят няколко хартиени конфети от Rock is dead и The Beautiful People (безценни реликви)