Marilyn Manson в България!!!

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Публикувай отговор
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

Аз пък очаквах повече,не се раздаде кой знае колко..Озвучаването в началото бе ужасно,а като започна да пее Mobscene едвам я познах песента...Ефектите бяха ок,но нищо невиждано и невероятно..
Не съжалявам,че отидох,но съм била и на по-запомнящи се концерти :)
House MD, 03x02: I’m as happy as a pig in poop
Аватар
Faith
Легендарен флуудър
Специалност: право
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Faith »

http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=1 ... umId=98715

малко снимки от концерта, достигнали до нас благодарение на Lesash :P
Изображение
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

голяма лудница е било! чух даже че Менсън е хапал публиката!
Аватар
Lesash
Драскач

Мнение от Lesash »

Концерта беше жесток!!! :headbang: Обаче организацията от страна на SME беше ужасна. :x Сякаш правят концерт за пръв път!Кво беше тва разпределение на стадиона бе ей?! :evil: Имам чувството,че умишлено искаха да предизвикат тая блъсканица и погото!!!
Ама както и да е,да се концентрираме върху положителните емоции. :D Alien Industry,българската подгряваша група,се представи доста добре.Поне на мен ми харесаха,въпреки че не бях ги чувала. :P Type O Negative съшо бяха много яки,пък за Marilyn Manson и аз съм напълно съгласна с Jason.Страшно шоу направи! :cheers: Много се изкефих всички като викаха fight,fight,fight...... на The Fight Song!:D
Faith,наистина жалко,че заради погото се разпръснахме. :( Но иначе имаше опаснот да ни смачкат.Честно,по едно време направо щях да се задуша.Все пак не съм 1,88м като някои други хора. :lol: Много исках да видя Jason-чo в действие и как му пада главата на The Rock Is Dead и The Beautiful People. :lol: Ама поне направих готини клипчета от решетката,на която се качих. :lol: :wink:
Life is not measured by the number of breaths we take but by the number of moments that take our breath away
Аватар
Faith
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Faith »

GaVrosH написа:чух даже че Менсън е хапал публиката!
ахахах... дам, питай Александра, нищо че не е била, ще ти разкаже много живописно :P :twisted:

Много исках да видя Jason-чo в действие и как му пада главата на The Rock Is Dead и The Beautiful People.
Хахахах... дам, много е фанатично детето понякога :)

Ама поне направих готини клипчета от решетката,на която се качих.

:thumbright: :thumbleft: Определено ;) много са добри ;) ама имаш още да ми пращаш :)
Изображение
Аватар
JasonPain
В началото бе словото

Мнение от JasonPain »

Ти, Faith, имаш да ми даваш! Не те е срам!
I'm so sorry, but not really
Аватар
Faith
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Faith »

JasonPain написа:Ти, Faith, имаш да ми даваш! Не те е срам!
Ми поискай и ще ти се даде ;) :P
Изображение
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

много як си беше концертът... въпреки че малко кратък... все още не мога да се съвзема след него... :P
Последно промяна от inaccessibility на 10 Юли 2007, 11:55, променено общо 1 път.
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Faith написа:
inaccessibility написа:къде тва клипче? не забелязах някой да снима с камера? :roll:
http://vbox7.com/play:881dc741
това... :)
баси, видех се на клипчето, ма само за малко... явно не съм ви забелязал да снимате, все пак цяла нощ мръзнахме... :lol:
Аватар
Faith
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Faith »

inaccessibility написа:
Faith написа:
inaccessibility написа:къде тва клипче? не забелязах някой да снима с камера? :roll:
http://vbox7.com/play:881dc741
това... :)
баси, видех се на клипчето, ма само за малко... явно не съм ви забелязал да снимате, все пак цяла нощ мръзнахме... :lol:
а нееее... не съм го снимала аз. Аз просто го гледах в нета и ти спомена, че си бил от първите, дето са си взели билети и така :)

бтв - мисля си, че на концерта видях това момче, дето на клипчето викаше "Мамо, мамо, познай какво ти нося?" :P
Изображение
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Faith написа:а нееее... не съм го снимала аз. Аз просто го гледах в нета и ти спомена, че си бил от първите, дето са си взели билети и така :)

бтв - мисля си, че на концерта видях това момче, дето на клипчето викаше "Мамо, мамо, познай какво ти нося?" :P
ясно, трябваше да снимат всички, които се бяхме събрали, баси... иначе снимките са чак от сутринта, предната вечер бяхме само няколко души... преди нас беше дошъл само един пич, дето седеше на парапета...

имаше некъв копелдак, който ми предложи да му купя още няколко билети (после щеше да ми даде некви кинти за това)... много ме издразни и разбира се му отказах...

а на концерта беше наистина якУ... някакви мадами ме снимаха по едно време, защото се бях гримирал идиотски, бяхме с една компанийка, по едно време още няколко познати видяхме... дълго ще се помни :P
Аватар
Faith
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Faith »

да не беше ти пичът с лещата, шапката и балтона ? :shock:
Изображение
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Faith написа:да не беше ти пичът с лещата, шапката и балтона ? :shock:
не, но го видях и беше разбиващ! :lol:
Аватар
Faith
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Faith »

беше умопомрачителен според мене... :lol: :P
а ти как беше направен? (бтв - момчетата бяха по-гримирани от момичетата :shock: , обаче от друга страна имаше една мацка, дето роклята и беше като кафез... :P )
Изображение
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Faith написа:беше умопомрачителен според мене... :lol: :P
а ти как беше направен? (бтв - момчетата бяха по-гримирани от момичетата :shock: , обаче от друга страна имаше една мацка, дето роклята и беше като кафез... :P )
не бях кой знае колко - леко си избелих лицето и си сложих черен молив на очите и устата, черен лак, ъф корс и обикновени черни дрехи... по-скоро бях готик, отколкото фен на Менсън... скоро ще си сложа тук-там снимките и ще видиш :P

бе важното е човек да си направи забавлението... иначе наистина като че ли пичовете бяха освен повече и по-издокарани... леко ме издразниха некви чалгари, които чух че коментират това...

имаше и некви, които се сбиха... бе имаше имоушънс :twisted:
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”