Бойни спортове
Модератори: ники, Methuselah
НОВА СПОРТНА ЗАЛА
Отворена е нова боксова зала на стария стадион "Академик" намиращ се зад БАН.Става въпрос за комплекса с плувния басейн.Провеждат се тренировки по "БОКС"; "КИК-БОКС"; "ТАЕ-БО"; К-1. Трениорите са бивши и действащи състезатели. Екипа който води тренировките е същия който тренира в боксовата зала намираща се в зала "ФЕСТИВАЛНА" Има опция за смесени карти за ползване на боксовата зала + фитнес. В комплекса има и плувен басейн който може да се ползва вечер. Тренировки се провеждат всеки ден :
Сутрин от 10ч. до 12ч.
Вечер от 17ч. до 20ч.
Телефони за справка : 0896 - 797 - 998; 0896 - 797 - 992; 0896 - 797 - 993. Залата е същата в която се провеждат тренировките поайкидо към Софийски Университет.
Сутрин от 10ч. до 12ч.
Вечер от 17ч. до 20ч.
Телефони за справка : 0896 - 797 - 998; 0896 - 797 - 992; 0896 - 797 - 993. Залата е същата в която се провеждат тренировките поайкидо към Софийски Университет.
-
Dzvero_ide
- В началото бе словото
Как е джудото у СУ ?
Трябва ми подробна информация за тренировките по джудо !!! Всичко , което можете да се сетите свурзано с тях ми го изпейте (колко пъти в седмицата и по колко време , къде и по какъв начин протичат тренировките и най-важното : научава ли човек нещо или през цялото време само се въргаля и го подмятат насам , натам :
).Всяка информация ще е от полза , така 4е не се стискайте... 
- HeyGod
- Легендарен флуудър
И на мен ще ми дойде времето да записвам спортове предполагам.
Много бих искал да е точно бойно изкуство,ама като чета как не си струва и май ще се откажа от тях и ще запиша нещо,което ми е интересно - да кажем тенис на корт, или плуване,макар че не знам има ли база за тези 2-та спорта.
Относно бойните реших,че е по-добре да отида се запиша в някой клуб да тренирам ,отколкото в университета.Поне ще съм сигурен за нивото.Тренирал съм няколко месеца в такъв клуб и беше перфектно,преди да получа проблем с краката.
Едит: Всъщност не знам изобщо какви спортове има .
Къде мога да проверя?А също така и какви са бойните спортове? И кога се записва какъв спорт искаш ?
Много бих искал да е точно бойно изкуство,ама като чета как не си струва и май ще се откажа от тях и ще запиша нещо,което ми е интересно - да кажем тенис на корт, или плуване,макар че не знам има ли база за тези 2-та спорта.
Относно бойните реших,че е по-добре да отида се запиша в някой клуб да тренирам ,отколкото в университета.Поне ще съм сигурен за нивото.Тренирал съм няколко месеца в такъв клуб и беше перфектно,преди да получа проблем с краката.
Едит: Всъщност не знам изобщо какви спортове има .
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

- HeyGod
- Легендарен флуудър
Ами те поотминаха вече,бяха преди 2 години проблемите и докторът ми каза да спра само за година тренировките,сега не се обаждат.eli_girl написа:хейгод,щом имаш проблем с краката ,сиг ли си ,че си готов да се захванеш пак с бойно изкуство,защото си е рисково?
Карам колело редовно,знам че помага за каляване.
Просто въпросът ми е спорт т.е. бойно изкуство в СУ или да предпочета някой клуб по-добре,защото имам един познат,който преподава точно това което съм тренирал и искам да продължа да тренирам карате-до (шотокан).Просто не знам на какво ниво са в университета,макар че не бих отказал да тренирам и там,нови приятели и т.н. Струва си,но само ако е на ниво,защото все пак искам да науча нещо.
Ти запозната ли си?

- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Разбира се,че с цел научване на нещо.Прекалено кофти ми стана като трябваше да спра тренировките,защото не че бях много добър,но тренирах 3 месеца и се научих на много,почнах да свиквам.Искам нещо такова.Но доколкото разбрах в СУ няма да се занимават с мен.Така ли е или греша?Darksorrow написа:първо си отговори на простия въпрос с каква цел искаш да тренираш, това е най-важното от всичко.
Бих се записал само заради срещата с нови хора,но може би другият мотив повече ме тласка към клуб,а и ще тренирам това което съм учил и ми харесва.
Ти какво можеш да ми кажеш по въпроса или и ти не си наясно с бойните спортове в СУ?

- HeyGod
- Легендарен флуудър
И аз вече натам съм се насочил,но има още време.eli_girl написа:сри,нямам представа...нищо лично към джудо-то в СУ,но и аз си избрах клуб...heygod написа:А там как стоят нещата като база,ниво и т.н.eli_girl написа:ами до миналата година нямаше карате в университета...аз поне знам само за джудо..Или нямаш представа?
А иначе след като записа спорт в някакъв клуб,в СУ какъв спорт записа,защото и аз се чудя какво.

- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
с цел да се научиш да се биеш/нараняваш, защитаваш или да постигнеш някакво твое си равновесие?heygod написа: Разбира се,че с цел научване на нещо.
има неща, подходящи и за трите, но като цяло не са много съвместими и тези от последната категория аз лично не бих ги дефинирал като спортове, за каквито е темата.
- HeyGod
- Легендарен флуудър
По-скоро защита и мое равновесие ,бих го определил като дисциплина.Darksorrow написа:с цел да се научиш да се биеш/нараняваш, защитаваш или да постигнеш някакво твое си равновесие?heygod написа: Разбира се,че с цел научване на нещо.
има неща, подходящи и за трите, но като цяло не са много съвместими и тези от последната категория аз лично не бих ги дефинирал като спортове, за каквито е темата.
Като бойни спортове или като спортовете,които се записват в СУ?