Минало и съвремие на Югоизточна Европа 2

Подфорум към Историческия факултет

Модератор: sientelo

Заключено
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Е, честито ни! Вече сме студенти втори курс! :D
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Reflection
В началото бе словото

Мнение от Reflection »

[quote="feichka"]Е, честито ни! Вече сме студенти втори курс! :D[/quote

Честито - до VІ курс да го докарате, че и повече!!! :D
Аватар
kamenchooo
В началото бе словото

Мнение от kamenchooo »

Я казвайте сега как е специалността.Плюсове-минуси.Като цяло доволни ли сте? :?: :?: :?:
Аватар
feichka
Форумно зомби

Мнение от feichka »

Ако искаш и на теб мога да ти дам учебен план да гледаш. :) Има малко хахави преподаватели, втория семестър ни побъркаха от изпити, но като цяло аз съм доволна. По-добре питай нещо конкретно, защото аз съм си доволна и не мога да отправя някаква по-сериозна критика. :roll:
Geronimo
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Geronimo »

feichka написа:Е, честито ни! Вече сме студенти втори курс! :D
А аз се надявам скоро да съм първи :)
Аватар
feichka
Форумно зомби

Мнение от feichka »

Germanicus написа:
feichka написа:Е, честито ни! Вече сме студенти втори курс! :D
А аз се надявам скоро да съм първи :)
Дано! :) Ама мисля, че няма да има проблеми. :wink:
Аватар
kamenchooo
В началото бе словото

Мнение от kamenchooo »

feichka написа:Ако искаш и на теб мога да ти дам учебен план да гледаш. :) Има малко хахави преподаватели, втория семестър ни побъркаха от изпити, но като цяло аз съм доволна. По-добре питай нещо конкретно, защото аз съм си доволна и не мога да отправя някаква по-сериозна критика. :roll:
Учебния план съм го гледал вече и бих казал,че доста ми допада.Първо желание ми е МО,но след като прегледах учебния ви план,май още не съм твърдо решен за МО.Добре че ще кандидатствам следващата година :D Ще избера нещо между Мо,Европеистика,МСЮЕ,ако изкарам добри оценки де :D
Аватар
kamenchooo
В началото бе словото

Мнение от kamenchooo »

feichka написа:Ако искаш и на теб мога да ти дам учебен план да гледаш. :) Има малко хахави преподаватели, втория семестър ни побъркаха от изпити, но като цяло аз съм доволна. По-добре питай нещо конкретно, защото аз съм си доволна и не мога да отправя някаква по-сериозна критика. :roll:
Учебния план съм го гледал вече и бих казал,че доста ми допада.Първо желание ми е МО,но след като прегледах учебния ви план,май още не съм твърдо решен за МО.Добре че ще кандидатствам следващата година :D Ще избера нещо между Мо,Европеистика,МСЮЕ,ако изкарам добри оценки де :D
Аватар
feichka
Форумно зомби

Мнение от feichka »

^Е, имаш още една година! :) Аз знаех какво исках да уча януари месец, когато кандидатствах. :D
Аватар
Elektra
Живее, за да пише

Мнение от Elektra »

kamenchooo написа:Първо желание ми е МО,но след като прегледах учебния ви план,май още не съм твърдо решен за МО.
И аз като кандидатствах първо писах МО и след това МСЮИЕ, но съм много доволна, че уча второто :wink:
Може да вървя бавно, но никога назад!
marlou
В началото бе словото

Мнение от marlou »

Pichove moje li nqkoi da mi kaje na kratko za kakvo stava vapros v tazi specialnos.Izpitite trudni li sa?Redovno li trqbva da se prisastva na lekcii i ot kolko choveka se sastoi kursa.Mersi predvaritelno:)
Аватар
feichka
Форумно зомби

Мнение от feichka »

Ами курса тази година трябва да е от 20 човека. За учене - не е като да не се учи, а за присъствие на лекции - ти си преценяваш, но според мен някои изпити не могат да се вземат, ако не се присъства на лекциите. Учи се история, политология и балкански езици. Ето ти учебния план, както и разни други работи - http://www.clio.uni-sofia.bg/BG/b-ms-see.html :) Успех! :)

P.S. Elektra,доволна си най-вече щото ме познаваш, нали?! :lol:
Последно промяна от feichka на 11 Юли 2007, 16:47, променено общо 1 път.
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Да вметна, 13 девойки и 7 момченца се приемат тая година, по план, без да броим извънредните бройки (еднакви балове, особенни случаи и т.н.).
Специалноста и на мен ми харесва, по някакво стечение на обстоятелствата може да се окажем и колеги. Но не се знае, знае ли се...
medicate, medicate
брокола
Пишете, о, братя

Мнение от брокола »

Хехе, като гледам - има и хахави студенти, които си обсъждат преподавателите по този ничин, качвайки собствените си снимки там... Май не си си направила достатъчно изводи от казуса с Жокер... Или си се прежалила?
Аватар
feichka
Форумно зомби

Мнение от feichka »

брокола написа:
Хехе, като гледам - има и хахави студенти, които си обсъждат преподавателите по този ничин, качвайки собствените си снимки там... Май не си си направила достатъчно изводи от казуса с Жокер... Или си се прежалила?
Хахави, в добрия смисъл на думата, а и имена не казвам. :) Далеч не се заблуждавам, че те не четат тук и не ни обсъждат. :) И че не знаят кои сме...а и през тези преподаватели вече съм минала. Имам си уважението към всеки...най-вече през втория семестър!
Заключено

Обратно към “ИФ”