Задължително гласуване?
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Според много хора има. (Аз не влизам в тези хора)tamerlan написа:Ще прозвучи ли изтъркано ако кажа, че в САЩ никаква демокрация няма
Напълно съм съгласен. Обаче недемократичното на САЩMoriarty написа:Недемократично не винаги значи "лошо"...
поробра народите по света.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Що ве, аз съм наследник на един много малък и свободолюбив, но малко тъп народ - румелиоти. Създадени сме на Берлинския конгрес, но от простотия сме се затрили сами през 1885 г. като сме преминали към още по-тъпи от нас!Паган написа:Не се прави на остроумен, Joker, много добре разбра за какво става въпрос
- la_cazadora
- Драскач
Твърдо "ЗА"!!! Задължителното гласуване ще накара българите да се интересуват от политика. Щом въведат задължителното гласуване, всеки ще започне да чете вестници или да гледа репортажи по темата. Нищо че говорят, че им е все тая кой ще управлява, никой няма да пусне бюлетина на сляпо. (или почти никой) Всеки ще се е подготвил.
Така и българинът ще добие така дълго чаканата политическа култура.
П.С.: Не мога да не добавя още колко зле ще се отрази на ДПС активизирането на (етнически) българския избирател.
Така и българинът ще добие така дълго чаканата политическа култура.
П.С.: Не мога да не добавя още колко зле ще се отрази на ДПС активизирането на (етнически) българския избирател.
- la_cazadora
- Драскач