Следват вашите коментари:....
Кандидат-политолози
Модератор: Boromir
Вчера се запознах с приятел на мой приятел, който както се оказа впоследствие, учи Политология в УНСС и от дума на дума, се отвори една тема за специалността в УНСС и СУ. Та човека каза че бил много доволен от Политология в УНСС не уточни от какво по-специално. Каза че в Су много се гаврели с децата и че като цяло политология в УНСС било по-добре от в СУ. Аз понеже писах на първо желание МО той каза че нямал конкретна представа за МО но неговата специалност била много добре преподавана и е доволен. Незнам доколко това с гаврата е вярно, и незнам дали е прав. Той сега е свършил 2ри курс. Питах го защо не е записъл право, а той ми каза че това за него не било наука, а зубраческа история. Иначе за реализация се бил насочил към маркетинг.
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
- marinela_koleva
- В началото бе словото
- Курс: друг
Че политиката и икономиката са много тясно свързаниFTF написа:Именно. Ако ми беше казал че учи икономика, айде иди дойди , ама Политология....но нека няма лошо като е доволен![]()
Много ми е интересно как точно се гаврят с децата. Чувствате ли се гаврени бе деца, кажете нещо
Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят.
--- Бъртранд Ръсел ---
--- Бъртранд Ръсел ---
първата година всички учихме едно и също, така че впечатленията от МО/европеистика/политология са аналогични. Като цяло съм леко притеснен от арогантността на някои политолози(в унсс става въпрос), но вероятно и в СУ някои си падат тежкари.
Аз почти нямам идея какво учите в СУ първи курс(политология), така че можеш спокойно да ме запознаеш с предметите, които си минал
Аз почти нямам идея какво учите в СУ първи курс(политология), така че можеш спокойно да ме запознаеш с предметите, които си минал
-
Райков
- От дъжд на вятър
- Специалност: Политология, СУ "СВ. Климент Охридски"
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
http://forum.uni-sofia.bg/filo/display. ... _pr_pol_up
Тук можеш да откриеш програмата ни ОТ-ДО
Естествено не е обновявана от известно време, но в общи линии е това.
Проблем се оказаха многото изпити и курсовите работи, които ти се натрупват накрая, но смея да твърдя, че по-голямата част от нас се справиха много добре с всичко.
За арогантността - при нас засега още не се е проявила в много голяма степен. Не мога да кажа същото за някои колеги от ПРАВО
Това е една специалност, която можех да запиша с... 3-ка по литература, но въпреки добрата си подготовка по предмета дори не пожелах да се явя на изпит. Някои нейни представители обаче смятат, че са хванали господ за шлифера
Разбирасе има и много свестни хора там - като например няколко от съучениците ми.
Идеята е, че арогантност можеш да срещнеш навсякъде и по различни причини. Може пък следващият курс политолози при вас да са много печени.
Тук можеш да откриеш програмата ни ОТ-ДО
Проблем се оказаха многото изпити и курсовите работи, които ти се натрупват накрая, но смея да твърдя, че по-голямата част от нас се справиха много добре с всичко.
За арогантността - при нас засега още не се е проявила в много голяма степен. Не мога да кажа същото за някои колеги от ПРАВО
Това е една специалност, която можех да запиша с... 3-ка по литература, но въпреки добрата си подготовка по предмета дори не пожелах да се явя на изпит. Някои нейни представители обаче смятат, че са хванали господ за шлифера
Идеята е, че арогантност можеш да срещнеш навсякъде и по различни причини. Може пък следващият курс политолози при вас да са много печени.