проверка на говорни и комуникативни способности
Модератор: Boromir
-
pokahontas
- В началото бе словото
Обикновенно има обявена дата за този изпит и за него се плаща както за всички други изпити не зависимо че този изпит е абсолютната измислица, само ти взимат парите. Този изпит е за факултета по начална и преучилищна педагогика както и за факултета по педагогика, тъй като в ФНПП има специалности като логопедия и специална педагогика, където трябва да се занимавате с болни деца. НО една приятелка се яви мин годна и и казаха че няма да я приемат в логопедия защото не можела да казва "р" и на 1-во класиране я приеха логопедия
така че следете кога е обявена датата в СУ не е веднага след записването 
LiVe FaSt, DiE PrEtTy !!!
Аз пък бях писал 5 педагогики в мойте специалности и никъде не ме пратиха , а просто ми приеха документите(аз не знаех къде и кога става т'ва и си мислех, че като видят, че съм писал педагогики ще ме пратят някъде да ми проверяват "говорните способности" , но уви). Не че ме интересува ако евентуално не ми зачетат педагогиките като специалности за които ще кандидаствам, само да не земат да ме прецакат по сериозно "някакси". Май няма да е лошо да ида да питам докато е време!!! Ах тази скапана българска бюрокрация! 
Ya know when you just get your report card n' you have all F-s on it.....you just wanna take it back to your teacher n' say: "Throw some D-s on that bitch!"
ЗДравейте!Искам да попитам тези от вас,които са се явяввали на този изпит на датите ,определени в справочника след някои от изпитите по история,литература, дали изпитът се е провеждал в ректората и дали е имало големи опашки ,т.е бързо ли се минава на този изпит или трябва да чакаш цял ден?
Благодаря ви!
Благодаря ви!