Минало и съвремие на Югоизточна Европа 2
Модератор: sientelo
-
Reflection
- В началото бе словото
- kamenchooo
- В началото бе словото
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Ако искаш и на теб мога да ти дам учебен план да гледаш.
Има малко хахави преподаватели, втория семестър ни побъркаха от изпити, но като цяло аз съм доволна. По-добре питай нещо конкретно, защото аз съм си доволна и не мога да отправя някаква по-сериозна критика. 
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- kamenchooo
- В началото бе словото
Учебния план съм го гледал вече и бих казал,че доста ми допада.Първо желание ми е МО,но след като прегледах учебния ви план,май още не съм твърдо решен за МО.Добре че ще кандидатствам следващата годинаfeichka написа:Ако искаш и на теб мога да ти дам учебен план да гледаш.Има малко хахави преподаватели, втория семестър ни побъркаха от изпити, но като цяло аз съм доволна. По-добре питай нещо конкретно, защото аз съм си доволна и не мога да отправя някаква по-сериозна критика.
- kamenchooo
- В началото бе словото
Учебния план съм го гледал вече и бих казал,че доста ми допада.Първо желание ми е МО,но след като прегледах учебния ви план,май още не съм твърдо решен за МО.Добре че ще кандидатствам следващата годинаfeichka написа:Ако искаш и на теб мога да ти дам учебен план да гледаш.Има малко хахави преподаватели, втория семестър ни побъркаха от изпити, но като цяло аз съм доволна. По-добре питай нещо конкретно, защото аз съм си доволна и не мога да отправя някаква по-сериозна критика.
- feichka
- Форумно зомби
Ами курса тази година трябва да е от 20 човека. За учене - не е като да не се учи, а за присъствие на лекции - ти си преценяваш, но според мен някои изпити не могат да се вземат, ако не се присъства на лекциите. Учи се история, политология и балкански езици. Ето ти учебния план, както и разни други работи - http://www.clio.uni-sofia.bg/BG/b-ms-see.html
Успех! 
P.S. Elektra,доволна си най-вече щото ме познаваш, нали?!
P.S. Elektra,доволна си най-вече щото ме познаваш, нали?!
Последно промяна от feichka на 11 Юли 2007, 16:47, променено общо 1 път.
Хехе, като гледам - има и хахави студенти, които си обсъждат преподавателите по този ничин, качвайки собствените си снимки там... Май не си си направила достатъчно изводи от казуса с Жокер... Или си се прежалила?feichka написа:Ако искаш и на теб мога да ти дам учебен план да гледаш.Има малко хахави преподаватели, втория семестър ни побъркаха от изпити, но като цяло аз съм доволна. По-добре питай нещо конкретно, защото аз съм си доволна и не мога да отправя някаква по-сериозна критика.
- feichka
- Форумно зомби
Хахави, в добрия смисъл на думата, а и имена не казвам.брокола написа:Хехе, като гледам - има и хахави студенти, които си обсъждат преподавателите по този ничин, качвайки собствените си снимки там... Май не си си направила достатъчно изводи от казуса с Жокер... Или си се прежалила?feichka написа:Ако искаш и на теб мога да ти дам учебен план да гледаш.Има малко хахави преподаватели, втория семестър ни побъркаха от изпити, но като цяло аз съм доволна. По-добре питай нещо конкретно, защото аз съм си доволна и не мога да отправя някаква по-сериозна критика.