Не съжалявам,че отидох,но съм била и на по-запомнящи се концерти
Marilyn Manson в България!!!
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- Creed
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз пък очаквах повече,не се раздаде кой знае колко..Озвучаването в началото бе ужасно,а като започна да пее Mobscene едвам я познах песента...Ефектите бяха ок,но нищо невиждано и невероятно..
House MD, 03x02: I’m as happy as a pig in poop
- Faith
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=1 ... umId=98715
малко снимки от концерта, достигнали до нас благодарение на Lesash
малко снимки от концерта, достигнали до нас благодарение на Lesash

Концерта беше жесток!!!
Обаче организацията от страна на SME беше ужасна.
Сякаш правят концерт за пръв път!Кво беше тва разпределение на стадиона бе ей?!
Имам чувството,че умишлено искаха да предизвикат тая блъсканица и погото!!!
Ама както и да е,да се концентрираме върху положителните емоции.
Alien Industry,българската подгряваша група,се представи доста добре.Поне на мен ми харесаха,въпреки че не бях ги чувала.
Type O Negative съшо бяха много яки,пък за Marilyn Manson и аз съм напълно съгласна с Jason.Страшно шоу направи!
Много се изкефих всички като викаха fight,fight,fight...... на The Fight Song!:D
Faith,наистина жалко,че заради погото се разпръснахме.
Но иначе имаше опаснот да ни смачкат.Честно,по едно време направо щях да се задуша.Все пак не съм 1,88м като някои други хора.
Много исках да видя Jason-чo в действие и как му пада главата на The Rock Is Dead и The Beautiful People.
Ама поне направих готини клипчета от решетката,на която се качих.

Ама както и да е,да се концентрираме върху положителните емоции.
Faith,наистина жалко,че заради погото се разпръснахме.
Life is not measured by the number of breaths we take but by the number of moments that take our breath away
- Faith
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ахахах... дам, питай Александра, нищо че не е била, ще ти разкаже много живописноGaVrosH написа:чух даже че Менсън е хапал публиката!
Хахахах... дам, много е фанатично детето понякогаМного исках да видя Jason-чo в действие и как му пада главата на The Rock Is Dead и The Beautiful People.
Ама поне направих готини клипчета от решетката,на която се качих.

- inaccessibility
- Летящите Пръсти
много як си беше концертът... въпреки че малко кратък... все още не мога да се съвзема след него... 
Последно промяна от inaccessibility на 10 Юли 2007, 11:55, променено общо 1 път.
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
баси, видех се на клипчето, ма само за малко... явно не съм ви забелязал да снимате, все пак цяла нощ мръзнахме...Faith написа:http://vbox7.com/play:881dc741inaccessibility написа:къде тва клипче? не забелязах някой да снима с камера?
това...
- Faith
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
а нееее... не съм го снимала аз. Аз просто го гледах в нета и ти спомена, че си бил от първите, дето са си взели билети и такаinaccessibility написа:баси, видех се на клипчето, ма само за малко... явно не съм ви забелязал да снимате, все пак цяла нощ мръзнахме...Faith написа:http://vbox7.com/play:881dc741inaccessibility написа:къде тва клипче? не забелязах някой да снима с камера?
това...
бтв - мисля си, че на концерта видях това момче, дето на клипчето викаше "Мамо, мамо, познай какво ти нося?"

- inaccessibility
- Летящите Пръсти
ясно, трябваше да снимат всички, които се бяхме събрали, баси... иначе снимките са чак от сутринта, предната вечер бяхме само няколко души... преди нас беше дошъл само един пич, дето седеше на парапета...Faith написа:а нееее... не съм го снимала аз. Аз просто го гледах в нета и ти спомена, че си бил от първите, дето са си взели билети и така
бтв - мисля си, че на концерта видях това момче, дето на клипчето викаше "Мамо, мамо, познай какво ти нося?"
имаше некъв копелдак, който ми предложи да му купя още няколко билети (после щеше да ми даде некви кинти за това)... много ме издразни и разбира се му отказах...
а на концерта беше наистина якУ... някакви мадами ме снимаха по едно време, защото се бях гримирал идиотски, бяхме с една компанийка, по едно време още няколко познати видяхме... дълго ще се помни
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
не бях кой знае колко - леко си избелих лицето и си сложих черен молив на очите и устата, черен лак, ъф корс и обикновени черни дрехи... по-скоро бях готик, отколкото фен на Менсън... скоро ще си сложа тук-там снимките и ще видишFaith написа:беше умопомрачителен според мене...![]()
![]()
а ти как беше направен? (бтв - момчетата бяха по-гримирани от момичетата, обаче от друга страна имаше една мацка, дето роклята и беше като кафез...
)
бе важното е човек да си направи забавлението... иначе наистина като че ли пичовете бяха освен повече и по-издокарани... леко ме издразниха некви чалгари, които чух че коментират това...
имаше и некви, които се сбиха... бе имаше имоушънс