ПРАВО?
Модератор: Boromir
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
История на българската държава и право; Обща теория на държавата; Обща икономическа теория; обща теория на правото и избираеми: Политология, История на политическите и правни учения.
2-ри семестър: Обща теория на правото; Римско право; Избираеми: Философия на правото; Организация на правозащитните институции.Надявам се да съм ти от помощ

2-ри семестър: Обща теория на правото; Римско право; Избираеми: Философия на правото; Организация на правозащитните институции.Надявам се да съм ти от помощ
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аве в този форум винаги ли се намира някой,който трябва да се заяжда,дори и безпричинно????brym_brym като си против тази специалнст,какво търсиш в тази тема?
Честно,колкото и да се мъча не ви разбирам,хора.Нещо по природа ли ви е сбъркано,че трябва на всеки да намирате кусури,дори когато ги няма?Мислех,че форумите са за да си помагат хората,а не за да се тровят един друг...но май съм сбъркала.
Заради някакви индивиди(няма да ги обиждам,колкото и да ми се иска)заключиха темата "За софиянци..."-някакви такива(пак ще си замълча),които я превърнаха в "София срещу провинцията".Не разбрахте ли че никога няма да се изчисти този въпрос,колкото и да спорите...
Така де,омръзна ми да чета словоизлиянията на разни комплексари и злобари,дето по цял ден се чудят на коя кълка да си легнат и се заяждат с всеки срещнат.
Честно,колкото и да се мъча не ви разбирам,хора.Нещо по природа ли ви е сбъркано,че трябва на всеки да намирате кусури,дори когато ги няма?Мислех,че форумите са за да си помагат хората,а не за да се тровят един друг...но май съм сбъркала.
Заради някакви индивиди(няма да ги обиждам,колкото и да ми се иска)заключиха темата "За софиянци..."-някакви такива(пак ще си замълча),които я превърнаха в "София срещу провинцията".Не разбрахте ли че никога няма да се изчисти този въпрос,колкото и да спорите...
Така де,омръзна ми да чета словоизлиянията на разни комплексари и злобари,дето по цял ден се чудят на коя кълка да си легнат и се заяждат с всеки срещнат.
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
DID_miss, не бъди толкова негативно настроена. Все пак това е свободен форум и всеки има право да каже каквото му е на сърцето. Нека обаче спазваме добрия тон и се съобразяваме със съответната тема, по която изразяваме мнение. Надявам се, че ще бъда разбран правилно ...
П.П. 1-ви поток, 7-ма група
П.П. 1-ви поток, 7-ма група
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...