Yarabi идват в София (от 07.06.2007 г.)
- DADO
- Легендарен флуудър
Yarabi идват в София (от 07.06.2007 г.)
Тази събота в Jim Beam. Йееее! 
- clessy
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Виж на Tom Novy и аз мн бих се израдвала..Xenon написа:Честно казано, доста тихо мина концерта им в София. Ма кво да се праи, такива клубни изяви обикновено минават без много шум, радва ме че постоянно правят партита в България такива имена като Tom Novy, Tim Deluxe. Дано Моранди и Яраби да идват по-често!
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."
- DADO
- Легендарен флуудър
Че той гостува в Ялта преди 1-2 месеца...clessy написа:Виж на Tom Novy и аз мн бих се израдвала..Xenon написа:Честно казано, доста тихо мина концерта им в София. Ма кво да се праи, такива клубни изяви обикновено минават без много шум, радва ме че постоянно правят партита в България такива имена като Tom Novy, Tim Deluxe. Дано Моранди и Яраби да идват по-често!
Ibiza DJ
- clessy
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Еми всъщност не съм разбрала...
Медиите намират за мн по-важно да информират в коя кочина ще пее Галена да речем или няква си там...
Медиите намират за мн по-важно да информират в коя кочина ще пее Галена да речем или няква си там...
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."