Биология - КСК - 2007

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Atlantida
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantida »

Аз се записах вчера. Питаха ме ще си запазвам ли оценката от предварителния-един вид ще ходя ли на редовния. Казах, че я запазвам, платих само за 1 изпит-за химията. На молбата отбелязах изпит по химия и предварителен био...2-3 питах така ли е . Явно си правят сметката, че щом си запазваш оценката и няма да ходиш въобще на другия няма да ти проверяват работата и не е нужно да плщаш... :roll: Не че ми се дават още 20 лв., но е неочаквано логично от тяхна страна :lol:
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

Днеска направих една много голяма грешка с тежки последици за мен, но може и за другите. Днеска исках да си преинсталирам XP-то, обаче мой си начин. И под DОS режим трябваше да форматирам дяла в който е инсталиран XP-и, но май съм посочил другия по-важния за мен дял. И така темите, са загубени почти завинаги, сканираните учебници също са загубени. Но и друга информация също е загубена, която е важна за мен. Но половината от тази информация е възобновяваема и мога някъде към октомври да я въстановя. Ама какво да се прави.
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.
Изображение
Аватар
mirchetu
От дъжд на вятър
Специалност: Фармация МУ-София, евентуално и Екология в СУ
Курс: втори

Мнение от mirchetu »

Аз се записах вчера. Питаха ме ще си запазвам ли оценката от предварителния-един вид ще ходя ли на редовния. Казах, че я запазвам, платих само за 1 изпит-за химията. На молбата отбелязах изпит по химия и предварителен био...2-3 питах така ли е . Явно си правят сметката, че щом си запазваш оценката и няма да ходиш въобще на другия няма да ти проверяват работата и не е нужно да плщаш... :roll: Не че ми се дават още 20 лв., но е неочаквано логично от тяхна страна :lol:
Това е странно. Виж точка 3 от http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... si+bg.html
Аватар
Vanuushka
От дъжд на вятър

Мнение от Vanuushka »

Аз не съм за тази тема, защото кандидатствам с история, но понеже искам да си ползвам само оценката от предварителния, все пак беше задължително да си платя и за редовен нищо, че няма да ходя, иначе ми се губи оценката от предварителния :!: :!: :!: И така удоволствието ми струваше 40лв само :x
Atlantida
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantida »

mirchetu написа:
Това е странно. Виж точка 3 от http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... si+bg.html
Еми знам....и питах....казаха, че не трябва :roll:
Аватар
Hedgehog_Kj
От дъжд на вятър

Мнение от Hedgehog_Kj »

aleksander написа:Днеска направих една много голяма грешка с тежки последици за мен, но може и за другите. Днеска исках да си преинсталирам XP-то, обаче мой си начин. И под DОS режим трябваше да форматирам дяла в който е инсталиран XP-и, но май съм посочил другия по-важния за мен дял. И така темите, са загубени почти завинаги, сканираните учебници също са загубени. Но и друга информация също е загубена, която е важна за мен. Но половината от тази информация е възобновяваема и мога някъде към октомври да я въстановя. Ама какво да се прави.
Малеее :shock: :shock: Ужас!!!Ти само на компа ли имаш материал
Изображение
Аватар
mirchetu
От дъжд на вятър

Мнение от mirchetu »

Еми знам....и питах....казаха, че не трябва :roll:
Дано всичко да е ОК, ама ако са те прецакали, ще ги съдиш!! :x Все пак ако ти е висока оценката и много разчиташ на нея, ако съм на твое място бих отишла да ги питам пак и да се подсигуря. И утре е ден. Успех!
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

Hedgehog_Kj написа:Малеее :shock: :shock: Ужас!!!Ти само на компа ли имаш материал
Не, хубаво че принтирах темите, навреме.
Изображение
Аватар
antpanic
В началото бе словото

Мнение от antpanic »

ох супер значи не съм се прецакала ...олекна ми....ама между другото и аз платих 20 лева нищо че няма да се явявам на редовния...абе явно си зависи от мацката, на която ще попаднеш ;)
And as the walls come down and
As I look in your eyes
My fear begins to fade
Recalling all of the times
I have died
and will die.
It's all right.
Аватар
simona_baby
От дъжд на вятър

Мнение от simona_baby »

И аз като подавах документите попитах дали трябва да се плати,ако няма да ходиш на редовния изпит по биология и ми казаха,че въпреки това трябва да се плати,а вече аз си решавам дали да се явя или не :)
Не е лесно да успееш в живота,но кой е казал,че трябва да ти е лесно?
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

Малко те прецакват така. Поне да бяха я направили наполовина. Като няма да се явяваш на изпита.
Изображение
Аватар
simona_baby
От дъжд на вятър

Мнение от simona_baby »

Ами да,то в нашата страна всичко се прави за пари.Мен сега ме притеснява проблема с депозирането на дипломата след първо класиране,малко е кофти.Ако и на другите класирания не ме приемат в СУ ще съм изпуснала сроковете за записване в другите университети.
Не е лесно да успееш в живота,но кой е казал,че трябва да ти е лесно?
Аватар
mirchetu
От дъжд на вятър

Мнение от mirchetu »

"депозирането на дипломата"

Какво е това?
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

mirchetu написа:"депозирането на дипломата"

Какво е това?
Оставяш си я в унивеситета, за да участваш във второ класиране и си прецаваш другите възмоности. Т.е. Може да си приет в СУ, обаче да участваш във второ класиране в някой друг унивеситет и там ако не те приемат, гоо ...
Za-Zaa-Zou
В началото бе словото

малко опит

Мнение от Za-Zaa-Zou »

Значи допозирането е гадно само ако кандидатстваш и в друг университетр в който сащо го изискват. До колкото знам за кандидатстващите медицина това е само Стара Загора.
Ако си оставиш дипломата обаче за второ класиране в СУ и примерно те приемат каквото искаш на друго място те са длъжни да ти я върнат.
Друг е въпроса че по закон до колкото знам дори и да си се записал ако искаш можеш да си вземеш дипломата(като един вид се отпишеш). Не ти връщат таксата. Познавам хора които са го правили. Обаче да знаете ако ви се наложи закон или не доста ще ви се опънат от който и да е университет.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”