Издирват се колеги- ПА-(19.10.2004)
Издирват се колеги- ПА-(19.10.2004)
Издирват се колеги от публична администрация,които горят от желание да се отърват от някой учебник за първи курс:)) понеже се оказва доста трудно за повечето от нас да си набавим накои книжки, тъй като по библиотеките ги няма...а и по книжарниците са дефицит 
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ami,sorry togava!:)Samo 4e ot tvoq bezpolov nick trudno se razbira;)Zanapred 6e znam:)))
M/u drugoto,tuka vav foruma se podvizavat(ili pone se podvizavaha doskoro)dosta kolegi i gi znam po nicks,a v deistvitelnost ne znam koi koi e:)I mi e mnogo zabavno da se opitvam da otgatvam koi kolega zad koi nick se krie:)Ti zamislqla li si se po vaprosa?
A ina4e starite vulci po PA 6e se obadqt,ne se samnqvam-prosto sega kato po4na u4.godina i mnogo po-malko se pi6e po forumite,vsi4ki sa zaeti s po-vajni ne6ta....
Puk az mislq utre da mina prez knijarnicite v Rektorata i da proverq kakvo ima i kakvo nqma-6toto na slaveikov bamerih edinstevno Mikroikonomikata......
M/u drugoto,tuka vav foruma se podvizavat(ili pone se podvizavaha doskoro)dosta kolegi i gi znam po nicks,a v deistvitelnost ne znam koi koi e:)I mi e mnogo zabavno da se opitvam da otgatvam koi kolega zad koi nick se krie:)Ti zamislqla li si se po vaprosa?
A ina4e starite vulci po PA 6e se obadqt,ne se samnqvam-prosto sega kato po4na u4.godina i mnogo po-malko se pi6e po forumite,vsi4ki sa zaeti s po-vajni ne6ta....
Puk az mislq utre da mina prez knijarnicite v Rektorata i da proverq kakvo ima i kakvo nqma-6toto na slaveikov bamerih edinstevno Mikroikonomikata......

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хеххе съгласна съм,наистина правилно е да са в мъжки род
Даже точно по този повод имаше една весела задачка:
Баща и син катастрофират много тежко и бащата умира на място,а сина е закаран в болница ,в много тежко състояние.Там го вкарват направо в операционнта и хирурга възкликва:
-Но това е моят син!
Пита се какъв е хирурга на момчето
Баща и син катастрофират много тежко и бащата умира на място,а сина е закаран в болница ,в много тежко състояние.Там го вкарват направо в операционнта и хирурга възкликва:
-Но това е моят син!
Пита се какъв е хирурга на момчето
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: