МО в СУ или МО в УНСС
Модератор: Boromir
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
аз го правя постоянно(=А според теб дали бих пускала спамове, относно теми, които касаят понататъшното развитие на живота ми?
какво лошо в това да се надсмиваш над съдбата си?
(=
пък и...все някога ще стъпиш на криво...дали ще е днес, или утре- има ли значение- ако не си подготвен, няма да се оправиш(=
Think, не ти пиша ЛС, защото това, което ще ти кажа, се отнася до всеки в този форум.
В унсс имам непосредствени впечатления предимно от моята специалност, затова и говоря само за нея. Ти вече няколко пъти ме пита за правото, регионалното развитие и т.н в унсс, но няма какво да ти кажа за тези специалности-просто не ги уча аз и няма смисъл да си измислям или да предавам чужди мнения за тях(откъде да знам доколко са верни и доколко не
). Ако всеки във форума на су например говореше само за специалността, която сам следва, а не за университета изобщо, нямаше да има нелепи и арогантни мнения като онова, което ми пейстна на ЛС.
В унсс имам непосредствени впечатления предимно от моята специалност, затова и говоря само за нея. Ти вече няколко пъти ме пита за правото, регионалното развитие и т.н в унсс, но няма какво да ти кажа за тези специалности-просто не ги уча аз и няма смисъл да си измислям или да предавам чужди мнения за тях(откъде да знам доколко са верни и доколко не
- kamenchooo
- В началото бе словото
Няколко пъти ли? Питах те най-много 2 пъти. Но щом това е 'няколко' за теб, ок. А относно това,кой каквото учи за него да коментира,ще е мн. добре ако стане. Но в крайна сметка не трябва да забравяме, че и цялостното име на университета понякога има значение! Но пък ако ще обсъждаме цялостния имидж на университетите, то надали мястото е в тема като ' МО в УНСС или МО в СУ' и други които са конкретизирани за някоя специалност.Защото в крайна сметка,човек,ако знае какво иска да учи и да постигне, той успява без значение точно къде е учил,с това да речем,че си държи на своето. Не казвам, че средата няма значение и че не влияя на оформянето на човека и развитието му,но съгласете се,че интелигентните хора където и да учат-успяват. А ако някой случайно попадне в хубав университет, а мястото му далеч не е там...(меко казано), то този човек надали ще испее... Тай че който иска да обсъжда имиджи на университети, май трябва да си създаде негова си, друга темичка.
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Касапа...мисля, че спорихме с въпросния преди много време. Беше много обиден, че не е успял да влезе МО в СУ и сега се опитва всячески да оплюва. Но нищо, времето ще покаже кой-кого...
Няма да се наемам да сравнявам МО на 2те места. Познавам няколко човека влезли МО срещу определена сума в УНСС и общо взето си карат и изпитите по същата технология. Имам също и преки наблюдения благодарение на тези хора и мога да кажа, че няма голяма разлика.
П.С- напълно споделям мнението на Think!!!
Няма да се наемам да сравнявам МО на 2те места. Познавам няколко човека влезли МО срещу определена сума в УНСС и общо взето си карат и изпитите по същата технология. Имам също и преки наблюдения благодарение на тези хора и мога да кажа, че няма голяма разлика.
П.С- напълно споделям мнението на Think!!!
- marinela_koleva
- В началото бе словото
- Курс: друг
Срам и позор да кажеш,че си от математическа гимназия,а "основите" от изпита за УНСС да са ти трудниkamenchooo написа:Май в крайна сметка ще избера МО в СУ.В УНСС трябва да се подготвям за 4 изпита.Това е нечовешко!Като им видях "основите" на математиката,егати "основите".Аз съм от МГ ама то такива "основи" няма!!!Ще трябва цяла година да решавам.Ако и с литературата е така...Общо взето е много тъпо измислено.Това го няма никъде по света.Да кандидатсваш политическа специалност с математика![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят.
--- Бъртранд Ръсел ---
--- Бъртранд Ръсел ---
marinela_koleva, мн. яко това за умните, които се колебаят, напълно вярно си е! Тези дето нищо не разбират и не им пука мн. лесно вземат решения:) И аз бтв съм от езикова гимназия и съм супер зле по математика и имам 5,83. Наистина не е толкова трудна математиката от основите. Водиш ме с 1 точка, ей 
- kamenchooo
- В началото бе словото
Еми трябваше да си направиш труда да прочетеш малко постове преди да правиш коментари.След това писах че съм гледал изпита модул 3 а не основите!!!!!!!!!И за това ми стана мн интересно какви са тея основи от който половината не мога да ги реша.А то се окааза че тва бил истинския изпит!marinela_koleva написа:Срам и позор да кажеш,че си от математическа гимназия,а "основите" от изпита за УНСС да са ти трудниkamenchooo написа:Май в крайна сметка ще избера МО в СУ.В УНСС трябва да се подготвям за 4 изпита.Това е нечовешко!Като им видях "основите" на математиката,егати "основите".Аз съм от МГ ама то такива "основи" няма!!!Ще трябва цяла година да решавам.Ако и с литературата е така...Общо взето е много тъпо измислено.Това го няма никъде по света.Да кандидатсваш политическа специалност с математика![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм от езиковата гимназия в Хасково и математиката определено не ми е една от силните страни.Въпреки това ходих на уроци по математика точно 1 месец за тези "основи" и имам 5,84 на изпита. Пфу !
Едва ли Касапа си ме спомня, но още миналата година бяхме обменили няколко ЛС-та по повод на това че по това време и аз също бях приета МО в УНСС, а в последствие на следващо класиране минах в др специалност, но както и да е това не е от значение в момента. Това което исках да кажа е че още тогава той сподели че искаше да учи МО в УНСС както и защо точно това и защо точно там и това че не го били приели МО в СУ незнам как го измислихтеCasapA написа:Беше много обиден, че не е успял да влезе МО в СУ![]()
![]()
![]()
това няма смисъл да се коментира!
За последен път казвам, че в СУ имах желание да уча, но не МО, а японистика.
прав сиНо нищо, времето ще покаже кой-кого
- marinela_koleva
- В началото бе словото
- Курс: друг
Момиче или момче?Да знам дали си конкуренцияThink написа:marinela_koleva, мн. яко това за умните, които се колебаят, напълно вярно си е! Тези дето нищо не разбират и не им пука мн. лесно вземат решения:) И аз бтв съм от езикова гимназия и съм супер зле по математика и имам 5,83. Наистина не е толкова трудна математиката от основите. Водиш ме с 1 точка, ей
Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят.
--- Бъртранд Ръсел ---
--- Бъртранд Ръсел ---
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"