Аз съм оригинален , защото съм единствен и неповторим. Никой не го интересува дали имаш основателни причини или не, защото имаш още сумати възможности да го вземеш този изпит. Но щом имаш толкова голямо желание да запишеш втора специалност, а този изпит ти бърка нещата ( и имаш наистина основателна причина , поради която не си го взела) , иди при декана или говори с хората от учебен отдел и ги попитай дали могат да направят компромис при условие ,че представиш съответното док-во ,че си била в болница или каквото и да е там. Макар че много силно се съмнявам ,че някой ще се трогне. Все пак можеш да запишеш и догодина.elfer написа: П.С. shaho, не си оригинален. Ако нямаш намерение да дадеш нужна информация, поне не затормозявай форума с излишен флууд!
Втора специалност 2
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- elfer
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Абсолютно си прав. Човека е белтък и всеки е уникален по себе си
Да не говорим за останалите гледни точки на индивидуалността 
Иначе все пак благодаря за този ти отговор. Просто разпитвам изцяло от любопитство
Не е голям проблем да не запиша втора специалност. И без това във ФЖМК и в НАТФИЗ ми идва множко, но не, може повече 
Иначе все пак благодаря за този ти отговор. Просто разпитвам изцяло от любопитство
Огледай се наоколо, нима природата не е истинска богиня ?!
- elfer
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Не, абсолютно законно си е. Можеш да го направиш с наториално заверено копие от дипломата във всеки един университет в страната. Ако можеш - учи във всички унита в България. Никой не те спира
Пише го във вътрешните правилници на всеки един университет 
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
- elfer
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Баси изискванията. Ш-ш-ш-шт! Тихо, не псувай на публични места
Умът ми се опитва да се саморегулира. Моля за извинение. Не гледайте прекалено много "Lexx", че режисьорът е много добър и изкривява психиката на зрителите
Явно ще се пробвам догодина. Надявам се пак да има археология и етнология. Всъщност се надявам да има много неща, които няма да има. Надеждата умира последна. "Все по теля, все по теля". Да е жив и здрав Моканина в нас!
Явно ще се пробвам догодина. Надявам се пак да има археология и етнология. Всъщност се надявам да има много неща, които няма да има. Надеждата умира последна. "Все по теля, все по теля". Да е жив и здрав Моканина в нас!
- elfer
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
До края на бакалавърската степен. Как само дето съм поствала. Ти, Сашко, нямаш представа с какво чудовище си се захванал. Подобно на бисквитеното, само че бъбривото
Който ме познава може да потвърди, че съм леко с психически отклонения и прекалено говореща ха-ха-ха
Айде, и да се страхувате от мен
Ха-ха-ха 
Айде, и да се страхувате от мен