Kakvo mislite za MO?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

kamenchooo написа: Аве Плазмодий ти бавноразвиващ ли си или само се прайш на такъв.Егати тъпото говедо.Не мислиш ли,че е нормално един човек ,който ще учи 5 години дадена специалност да разбере дали може да има реализация.Естествено че нишо не е сигурно,но все пак...Ти като си избирал специалност да не би да си избрал това което ти звучи най-добре????
Аз се развивам бавно но сигурно хахахахах Никой не може да ти каже дали ще имаш реализация,ти преценяваш,освен ако не си бавноразвиващ.Ако толкова се затрудняваш питай мама и тати,те ще те насочат 100% :wink:
Последно промяна от Плазмодий на 04 Юли 2007, 20:07, променено общо 1 път.
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
kamenchooo
В началото бе словото

Мнение от kamenchooo »

L'inspecteur не съм от хората,който искат да учат МО само защото им звучи добре,или защото бала е висок.Не бих могъл да харесам специалността без да съм прегледал внимателно програмата.Нещата,който видях в нея,наистина ми харесаха и може да се каже че имам афинитет към тях :D .Осъзнавам че реализацията е по-скоро въпрос на шанс,е и на възможности разбира се.Просто исках да разбера дали МО не е някоя тясно насочена специалност.Вече на 100% се реших че това ще е първото ми желание въпреки вашите не чак толкова положителни коментари.Все пак за мен е важно да уча нещо,което харесвам и да знам че ще има смисъл от цялото учене.А бихте ли казали по някоя дума и за Европейстика и Минало и съвремие на Югоизточна Европа :lol:
Think
В началото бе словото

Мнение от Think »

kamenchooo, четеш ми мислите, айде сега някой компетентен да даде коментар за Европеистика в СУ. :)
Аватар
kamenchooo
В началото бе словото

Мнение от kamenchooo »

Think написа:kamenchooo, четеш ми мислите, айде сега някой компетентен да даде коментар за Европеистика в СУ. :)
Ахахахах еми нормално-кандидатстудентски вълнения :D :D :D
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър

Мнение от Плазмодий »

Аз предлагам каменчо да си каже желанийцат и ние с общи форумни усилия да му ги наредим,кой е за :roll:
Аватар
kamenchooo
В началото бе словото

Мнение от kamenchooo »

Плазмодий написа:Аз предлагам каменчо да си каже желанийцат и ние с общи форумни усилия да му ги наредим,кой е за :roll:
А аз предлагам да си изкараш телешкия задник извън форума щото си пълен балък.Не те знам на колко години си,обаче пич разсъждаваш като 5 годишен.Като мислиш че темата ми е безсмислена защо постоянно пишеш.Най-добре не пиши повече.Напълно си безполезен.Пък и интелекта ти е като този на аватара ти.Абсолютно теле
Аватар
kamenchooo
В началото бе словото

Мнение от kamenchooo »

Плазмодий написа:Аз предлагам каменчо да си каже желанийцат и ние с общи форумни усилия да му ги наредим,кой е за :roll:
А аз предлагам да си изкараш телешкия задник извън форума щото си пълен балък.Не те знам на колко години си,обаче пич разсъждаваш като 5 годишен.Като мислиш че темата ми е безсмислена защо постоянно пишеш.Най-добре не пиши повече.Напълно си безполезен.Пък и интелекта ти е като този на аватара ти.Абсолютно теле
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър

Мнение от Плазмодий »

Хахахахха пиша още,защото обичам да се заяждам с бавностоплящи лекенца като тебе,които и мнения не могат да редактират.
И все пак съфорумци дайте да помогнем на момчето,твърде го е закъсало,нека решим бъдещето му :!:
Think
В началото бе словото

Мнение от Think »

Хора, стига вече.
Аватар
independiente
Драскач
Специалност: Международни отношения
Курс: четвърти

Мнение от independiente »

Май МО се оказа най-полемичната специалност през тази КСК. :)
Иначе от конкретни коментари ще се въздържа, но ще ви посъветвам да изберете някоя специалност не по това какво сте чули оттук и оттам, а по това дали ще я учите с желание или не...
Перспективите в повечето специалности не се различават особено много. Ще спомена само съвет, който ми беше даден от един професор:"Изпити се взимат рано или късно, но един наистина добър специалист учи цял живот и без да е задължително някой да го бута постоянно." :wink:
Аз лично в последния момент прередих желанията си и вече не съжалявам и смятам, че повечето неща в живота не са случайни. :roll:
Леки изпити и успешна кампания. :wink: :) :D
delete
В началото бе словото

Мнение от delete »

хахаха..чета и се смея...мога да ви кажа само , че за 90% от специалностите , които се учат в СУ няма согурна работа..или ше ми кажете , че като учите право..ше направите нещо(хахаха)...вече всеки 3-и е правист..закво си говориме..искам само да кажа , че МО е специалност , с която можеш да станеш не само дипломат...тоест това е специалност , с която можеш да се развиваш в различни посоки..ако щеш дипломат..политик...юрист , ако щеш и в банка можеш да работиш...това е широкоспектърна специалност..която дава една добра основа и след това можеш да специализираш в нещо друго...просто мн се дразня на некви мършляци , които плюят специалност като МО , тъй като сум сигурен , че те никога няма дори да имат възможност потенциала да я изучават..ама важното е да си чешаш езика и оная работа с нещо
Dzvero_ide
В началото бе словото

Мнение от Dzvero_ide »

MO BITCH !
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”