Историциииии.......
Модератор: sientelo
-
smeshko
- Паисий
Праистория : Зараждане на художествената дейност (казах му абсолютно всичко и даже каза отлично )
Устройство на гръцките градове.. знаех само за агората и , че храмовете са в центъра на града . Споменах нещо и за белефтериона (ако се казва така по дяволите ) .... и накрая попита : Колега това ли знаете по втория въпрос (след отговор да ) каза : Съжалявам колега 11 септември
Устройство на гръцките градове.. знаех само за агората и , че храмовете са в центъра на града . Споменах нещо и за белефтериона (ако се казва така по дяволите ) .... и накрая попита : Колега това ли знаете по втория въпрос (след отговор да ) каза : Съжалявам колега 11 септември
In vino verittas
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ох, душко ,ако Рабаджиев те е изпитвал,ясно ми е защо те е скъсалsmeshko написа:Праистория : Зараждане на художествената дейност (казах му абсолютно всичко и даже каза отлично )
Като птичка в небесата 
- Ton4eto
- Летописец Виртуоз
- Курс: трети
- Обратна връзка:
пп:днес излязоха резултатите от ислям,така че дано да сте го взели, защото има доста 2ки
I don't know where I belong
But I'll be moving on...
But I'll be moving on...
Mного рано са излязли резултатите по ИслямTon4eto написа:нещо такова
тестът е елементарен, ако си чел естествено, но има всичко- Гърция,Рим, Изток, всичко,но са основни неща
на устния ако имаш точки за 6, почти нищо ни ти пита или те пита елементарни работи-мен ме пита да му изброя императорите от Антонините
Делев е страшен, от нашата група май няма нито един скъсан, а като цяло от двете групи има само едно момиче, което е скъсано,преобладават 4ките и доста 6тици писа
важното е да не му казваш, че си знаеш грешките от теста, защото се изнервя,отговаряш само на това, което те пита
Успех, ако имате някакви въпроси пишете!!!
пп:днес излязоха резултатите от ислям,така че дано да сте го взели, защото има доста 2ки
Аааааа....
Значи не си тегля билет, а отговарям на тва което той ме пита?
- Ton4eto
- Летописец Виртуоз
- Курс: трети
- Обратна връзка:
не бе душата, не са ме скъсали по ислямsmeshko написа:Мале... и тебе ли бре пиле .. и мене на ислям ме отрязаха .. еми на ислям на нас ще ни е на 3 ти пък по археология на 11 и на всичко отгоре мисля , че ще сме заедно , защото сега с нас имаше разни историци закъсали го от предни години...
Айде приятна и от мен и ако идвате към Варна се обадете
I don't know where I belong
But I'll be moving on...
But I'll be moving on...