Какво ви подразни/натъжи днес vol.2

Архив на теми от "Студентски живот".
Заключено
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

УНСС
Колкото и да съкращавам багажа, все е много Sad
е...телефон, ключове, портфейл, раница, бельо, къси панталони, тениска, чорапи, дълги панталони, суичър?
къде ще ходиш?:)
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Две 5ци, на двата държавни, на фона на към 5.80 успех от семестриални ми докарва общ успех от следването под 5.50 :cry: :cry: :cry: И тези двете 5ци поне да бяха заслужени... :evil: :evil: :evil:
Аватар
Аlien
От дъжд на вятър

Мнение от Аlien »

Xin написа:Две 5ци, на двата държавни, на фона на към 5.80 успех от семестриални ми докарва общ успех от следването под 5.50 :cry: :cry: :cry: И тези двете 5ци поне да бяха заслужени... :evil: :evil: :evil:
omg... това е нещо кофти? Баси, аз имам само 3ки и 4ки и ще се кефя, ако изобщо вляза в трети курс...
"Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm."
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Аз реших да вляза в НБУ! 8)
Аватар
Аlien
От дъжд на вятър

Мнение от Аlien »

Jamesmagno написа:Аз реших да вляза в НБУ! 8)
И няма да сбъркаш, можеш да си сигурен.
"Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm."
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Има ли някаква нотка на ирония или подигравка в тази констатация? :?
Аватар
Аlien
От дъжд на вятър

Мнение от Аlien »

Jamesmagno написа:Има ли някаква нотка на ирония или подигравка в тази констатация? :?
Не.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Е "не" сега, тоя телеграмен стил ме кара да се съмнявам... :shock:
Аватар
Аlien
От дъжд на вятър

Мнение от Аlien »

Ми не знам как да ти кажа, че не иронизирам. :) Но ти явно ИСКАШ да го правя, защото съвестта те гризе. А не трябва, СУ е една тъпа боза, така че по-добре бягай в НБУ.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Не бе, мен не - околните ги гризе съвестта, че се примириха. Аз вече избегАх :) 8)

Май просто съм объркал темата :lol: :lol: :lol:
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Аlien написа:
Xin написа:Две 5ци, на двата държавни, на фона на към 5.80 успех от семестриални ми докарва общ успех от следването под 5.50 :cry: :cry: :cry: И тези двете 5ци поне да бяха заслужени... :evil: :evil: :evil:
omg... това е нещо кофти? Баси, аз имам само 3ки и 4ки и ще се кефя, ако изобщо вляза в трети курс...
Ами ти май беше във ФМИ, при вас е доста по-сложно... а и аз имам 4-5 оценки различни от 6 през цялото с следване в тази специалност и цяла година не работих точно заради държавните и затова ми е криво.
Аватар
Аlien
От дъжд на вятър

Мнение от Аlien »

Xin написа:
Аlien написа:
Ами ти май беше във ФМИ, при вас е доста по-сложно... а и аз имам 4-5 оценки различни от 6 през цялото с следване в тази специалност и цяла година не работих точно заради държавните и затова ми е криво.
хехе, не, че е кой знае колко сложно, просто аз съм тъп и мързелив и не ми се учи. Което ме подсеща, че имам изпит в петък, а не знам за какво става дума в тоя предмет. Аааа и не знам кой ми е преподавателят. дано да препиша, че иначе ще ме скъсат. :)
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

:lol: :lol: :lol: Успех! :D Стискам палци! :D
А по темата, хм, трябваше преди месец да ми се обадят за една стипендия, не ми се обадиха, но днес сутринта тържествено ми звъннаха да ме информират да ходя да подавам документи да виза защото вече ми поръчват самолетния билет. До тук всичко звучи прекрасно, пеят птички и аз трябва да скачам до тавана. това е шанс, който не мога да си позволя да изпусна, при всички случаи.
Обаче ще съм извън страната точно по времето, когато се кандидатства за магистратура и вероятно няма да мога да запиша. В същото време успехът ми по втората специалност е 5.00 и няма да стигне за общежитие. Нашите не могат да ме издържат на квартира, а нямам гаранция, че като си дойда, веднага ще мога да си намеря работа и просто... :?
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Няма с кой да отида на театър,а толкова много ми се ходи(не ми се смейте :lol: ,обичам театралните постановки :) ).
Не че не мога да отида сам,ама някак си нИ мЪ кефи без компания. :lol:
Аватар
Марто
От дъжд на вятър

Мнение от Марто »

Ако ми купиш билета и след тва черпиш бири няма проблем! Ще дойда :wink:
Заключено

Обратно към “Студентски живот - АРХИВ”