е...телефон, ключове, портфейл, раница, бельо, къси панталони, тениска, чорапи, дълги панталони, суичър?Колкото и да съкращавам багажа, все е много Sad
къде ще ходиш?:)
omg... това е нещо кофти? Баси, аз имам само 3ки и 4ки и ще се кефя, ако изобщо вляза в трети курс...Xin написа:Две 5ци, на двата държавни, на фона на към 5.80 успех от семестриални ми докарва общ успех от следването под 5.50![]()
![]()
И тези двете 5ци поне да бяха заслужени...
![]()
![]()
Ами ти май беше във ФМИ, при вас е доста по-сложно... а и аз имам 4-5 оценки различни от 6 през цялото с следване в тази специалност и цяла година не работих точно заради държавните и затова ми е криво.Аlien написа:omg... това е нещо кофти? Баси, аз имам само 3ки и 4ки и ще се кефя, ако изобщо вляза в трети курс...Xin написа:Две 5ци, на двата държавни, на фона на към 5.80 успех от семестриални ми докарва общ успех от следването под 5.50![]()
![]()
![]()
![]()
хехе, не, че е кой знае колко сложно, просто аз съм тъп и мързелив и не ми се учи. Което ме подсеща, че имам изпит в петък, а не знам за какво става дума в тоя предмет. Аааа и не знам кой ми е преподавателят. дано да препиша, че иначе ще ме скъсат.Xin написа:Ами ти май беше във ФМИ, при вас е доста по-сложно... а и аз имам 4-5 оценки различни от 6 през цялото с следване в тази специалност и цяла година не работих точно заради държавните и затова ми е криво.Аlien написа:omg... това е нещо кофти? Баси, аз имам само 3ки и 4ки и ще се кефя, ако изобщо вляза в трети курс...Xin написа:Две 5ци, на двата държавни, на фона на към 5.80 успех от семестриални ми докарва общ успех от следването под 5.50![]()
![]()
![]()
![]()