Да, съгласна съм. :)Makaр че аз и от личен опит знаех, че изпитва гадно и може много лошо да се получи и именно от това ме беше най-страх. Но днеска се запънах и проф. Ангелов само разправя: "Айде,чакам!"THE_PARASITE написа:Не знам какви сме,но падна поредният мит в СУ,а именно,че проф.П.Ангелов изяжда с парцалите студентите и щом се запънеш веднъж - край.Не знам кой ги мисли всички тези глупости...
Минало и съвремие на Югоизточна Европа 2
Модератор: sientelo
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- koppakabbana
- Пишете, о, братя
- Специалност: МО
- Курс: семестриално завършил
Мога да те уверя, че повече от 50 мои колеги мислят за консумацията с парцалите,всички заедно бяхме странно защо дори неизслушани,но това е минало - взехме си дипломите,напук на проф.Ангелов!THE_PARASITE написа:Не знам какви сме,но падна поредният мит в СУ,а именно,че проф.П.Ангелов изяжда с парцалите студентите и щом се запънеш веднъж - край.Не знам кой ги мисли всички тези глупости...
А на всички вас ви казвам - Бравос!Само така!
...feichka написа:Мале...Странни работи стават в СУ... И то напоследък май не само в СУ...
Последно промяна от брокола на 02 Юли 2007, 21:57, променено общо 2 пъти.
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Нещо не можах да схвана изречението...брокола написа:"Не само в СУ"feichka написа:Мале...Странни работи стават в СУ... И то напоследък май не само в СУ...
Виж тоя форум и ми кажи ако в него става вещо свястно дали някъде в нормалния живот може да се случи нещо, което за ти хареса
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Не му се връзвай,Брокола е странна птицаfeichka написа:Нещо не можах да схвана изречението...брокола написа:"Не само в СУ"feichka написа:Мале...Странни работи стават в СУ... И то напоследък май не само в СУ...
Виж тоя форум и ми кажи ако в него става вещо свястно дали някъде в нормалния живот може да се случи нещо, което за ти хареса
Като птичка в небесата 
Благодаря много за солидарността с моите странни мисли, чийто смисъл уви ми убягваsientelo написа:Не му се връзвай,Брокола е странна птицаfeichka написа:Нещо не можах да схвана изречението...брокола написа:"Не само в СУ"feichka написа:Мале...Странни работи стават в СУ... И то напоследък май не само в СУ...
Но ако правилно съм схванала все пак има доза истина в думите му
![]()