Историциииии.......

Подфорум към Историческия факултет

Модератор: sientelo

Заключено
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

е че то каква е файдата като всички групи сега нямат изток??? :lol: явно съм разбрала-недоразбрала,надявах се за устния изпит да важи това и лошото е,че поради тази причина не си купих "Древен изток",та сега трябва да уча само от Делев и Тачева,а там почти нищо няма :?
Изображение
Изображение
Изображение
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Мдамз.. ето ме и мене поредния скъсан по археология .. :(
In vino verittas
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

smeshko написа:Мдамз.. ето ме и мене поредния скъсан по археология .. :(

Скъсаха ли те бе пиленце?? Уффффффффффффф какво ти се падна?
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Праистория : Зараждане на художествената дейност (казах му абсолютно всичко и даже каза отлично )
Устройство на гръцките градове.. знаех само за агората и , че храмовете са в центъра на града . Споменах нещо и за белефтериона (ако се казва така по дяволите ) .... и накрая попита : Колега това ли знаете по втория въпрос (след отговор да ) каза : Съжалявам колега 11 септември
In vino verittas
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

smeshko написа:Праистория : Зараждане на художествената дейност (казах му абсолютно всичко и даже каза отлично )
Устройство на гръцките градове.. знаех само за агората и , че храмовете са в центъра на града . Споменах нещо и за белефтериона (ако се казва така по дяволите ) .... и накрая попита : Колега това ли знаете по втория въпрос (след отговор да ) каза : Съжалявам колега 11 септември
Ох, душко ,ако Рабаджиев те е изпитвал,ясно ми е защо те е скъсал :idea: :arrow: понеже той се занимава с Класическа археология и не си му казал почти нищо именно по неговата част :? Много съжалявам за тебе, но ако имаш проблем свиркай, аз вече завърших така да се каже и мога да помагам :lol:
Като птичка в небесата :)
Аватар
Марто
От дъжд на вятър

Мнение от Марто »

3-та и 4-та са се напиват някъде и няма да дадат инфо за изпита :D
Аватар
Ton4eto
Летописец Виртуоз
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Ton4eto »

:lol: нещо такова :lol: тестът е елементарен, ако си чел естествено, но има всичко- Гърция,Рим, Изток, всичко,но са основни неща :D на устния ако имаш точки за 6, почти нищо ни ти пита или те пита елементарни работи-мен ме пита да му изброя императорите от Антонините 8) Делев е страшен, от нашата група май няма нито един скъсан, а като цяло от двете групи има само едно момиче, което е скъсано,преобладават 4ките и доста 6тици писа :D важното е да не му казваш, че си знаеш грешките от теста, защото се изнервя,отговаряш само на това, което те пита :P Успех, ако имате някакви въпроси пишете!!!

пп:днес излязоха резултатите от ислям,така че дано да сте го взели, защото има доста 2ки :?
I don't know where I belong
But I'll be moving on...
Аватар
Марто
От дъжд на вятър

Мнение от Марто »

Ton4eto написа::lol: нещо такова :lol: тестът е елементарен, ако си чел естествено, но има всичко- Гърция,Рим, Изток, всичко,но са основни неща :D на устния ако имаш точки за 6, почти нищо ни ти пита или те пита елементарни работи-мен ме пита да му изброя императорите от Антонините 8) Делев е страшен, от нашата група май няма нито един скъсан, а като цяло от двете групи има само едно момиче, което е скъсано,преобладават 4ките и доста 6тици писа :D важното е да не му казваш, че си знаеш грешките от теста, защото се изнервя,отговаряш само на това, което те пита :P Успех, ако имате някакви въпроси пишете!!!

пп:днес излязоха резултатите от ислям,така че дано да сте го взели, защото има доста 2ки :?
Mного рано са излязли резултатите по Ислям :?
Аааааа....
Значи не си тегля билет, а отговарям на тва което той ме пита?
Аватар
Ton4eto
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Ton4eto »

да :D но ако имаш точки за 6,не те пита почти нищо,а когато си в кабинета и изпитва някой друг и той не може да му отговори,пита останалите и ако му отговориш правилно получаваш плюсче и после не те мъчи много, много :D ще се справите :D
But I'll be moving on...
Аватар
DokoDoko
В началото бе словото
Специалност: История

Мнение от DokoDoko »

Марто изпита е супер лесен , а Делев е н1 , дай скайп на ЛС , ако искаш да питаш нещо конкретно :)
Аватар
Ton4eto
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Ton4eto »

smeshko написа:Съжалявам колега 11 септември
за всички ли е тогава поправката или само за вас???щото ние сме доста хора :roll: а поправката по ислям да знаеш кога, не че са ме скъсали, но питам заради едни колеги :)
But I'll be moving on...
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Мале... и тебе ли бре пиле .. и мене на ислям ме отрязаха .. еми на ислям на нас ще ни е на 3 ти пък по археология на 11 и на всичко отгоре мисля , че ще сме заедно , защото сега с нас имаше разни историци закъсали го от предни години...
In vino verittas
Аватар
luni4ka
Драскач

Мнение от luni4ka »

Е свършиииииииии :) тази сесия просто беше размазваща.Честита ваканция на всички :D
Аватар
Ton4eto
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Ton4eto »

smeshko написа:Мале... и тебе ли бре пиле .. и мене на ислям ме отрязаха .. еми на ислям на нас ще ни е на 3 ти пък по археология на 11 и на всичко отгоре мисля , че ще сме заедно , защото сега с нас имаше разни историци закъсали го от предни години...
не бе душата, не са ме скъсали по ислям :lol: имам 3!!!! :lol: то и с нас имаше един с иторик, ама ако сме толкова много, сенадяжам да сме на няколко групи,защото на 11ти ще е някакъв гъч :roll:

Айде приятна и от мен и ако идвате към Варна се обадете :D
But I'll be moving on...
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

За пръв път не ми останаха изпити за септември :shock: :D :P Пък уж в трети курс било най-спечено 8)
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Заключено

Обратно към “ИФ”