Чалга фешън - за хората, чието мислене е чалга

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Публикувай отговор
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Знам , знам... :lol:
Аватар
valeriq
В началото бе словото

Мнение от valeriq »

...написаното е страхотно !!! :lol: :lol: :lol:
...за съжаление май "чалгаджиите по душа" преобладават :?
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Притеснителното е , че все -повече се увеличават. :(
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

навсякъде си има хора за всичко peace&love
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
icaci
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от icaci »

Както казва един приятел: Като седна някъде да пия и ям, не ми се слуша Металица. В чуждестранната музика има разни стилове, които биха могли да минат за тяхната чалга, но тук ги приемаме с отворени обятия. Защо? Да не би рапът (да ме прощават почитателите му) да е с нещо по-богат от чалгата? Дълбоко се съмнявам...
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Чалгата не е нещо лошо по принцип.Нямам нещо против нея.И аз слушам някои чалги сега... :wink: Стига да не се превърне в стил на живот , както казах.Да не се влияеш прекалено и да изпростееш .Рапът не превъзхожда общо взето нашата чалга .и там има простотии ( дори по-големи)...Всяка музика има място под слънцето.
Аватар
icaci
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от icaci »

И какво толкова му е лошото на чалгата като начин на живот? Докато не започнеш да пречиш много на околните, да посягаш на правото им да бъдат себе си, и да се опитваш да ги съдиш за това какво харесват и какво не, то можеш да бъдеш всякакъв. Другото се нарича дискриминация и обикновено е признак за тесен кръгозор. Иначе ще стане като в "1984-та".
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Не говоря за "осъждане".Просто е жалко само чалгата да е твой интерес... :x не съдя за хората по това какво слушат - и аз някой път слушам чалга.Въпросът е и как разсъждават , как се държат.а понякога тва е показателно за кръгозора.това имам предвид.
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Мдаа и аз като седна в някоя кръчма и пуснат чалга слушам ...къде ще ида :P
Аватар
popfolk star
В началото бе словото

Мнение от popfolk star »

Разстройвате ме!!!! :confused2: :evil3: :dontknow: :cry: :cry: Не знам откъде се намериха толкова злобни хора>>> :twisted: Мене ли4но има попфолк изпълнители които не понасям и марзя и въобще неща във поп-фолка,koito не ми харесват. Но също мисля 4е и този жанр си има много стойностни изпълнители....които наистина имат страхотни песни (пример : Емилия - обожавам я) :P
''Тъмно е, навън вали, 4акам да се върнеш ти, стая с 4етири стени пропита от цигарен дим...''
user0
В началото бе словото

Мнение от user0 »

Каква ти злоба,хората просто ИМАТ сетива и усет ,а други нямат,дайте сега всички в хор да запеем чалги в знак на солидарност!За мен няма фенове на онази "музика" без да са и с подобен начин на мислене.Може да не в крайна фаза ,както по-горе обрисуваната :lol: :lol: ,но я има!
Не мога да разбера какво имате предвид като казвате "стойностни",ама кое е ,че нещо не се вижда от силикона и русите перчеми??Или от "девойките",които говорят с речников запас от 10 думи(5 са чуждици).Да не се самозаблуждаваме ! 8)
Както се казва в една песен 'Животът ти е поп-фолк",ама това е още по-срашно,защото не е само текст на песен ,а реалност!
nedyko
В началото бе словото

Мнение от nedyko »

И аз обожавам Емилия,супер е :D [/img][/list][/list]
Аватар
SoNoR
Пишете, о, братя

Мнение от SoNoR »

Интересна тема , всеки човек според вкусовете си .... аз ще кажа моите доводи , може да съм "консерва" , каквото да правят каквото да сменят като мода ...за мен те си остават онези простаци с тигрите , с бананите , с крадената музика , с фалшивите и намазани с 100 кг грим девойки.Аз не мога да възприема , ама защото е купон - чалга, колко много по-яки неща има за слушане...да не говорим че като чуя тази дума "поп-фолк" винаги го свързвам с чуждото - сръбското , циганското , турското , румънското и нищо общо с нашия български фолклор ... жалко много жалко.
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

xpucmo написа:И какво толкова му е лошото на чалгата като начин на живот?
Конформизма? Липсата на истински собствена самоличност? Това живота ти да се изчерпва с едното съществувание и с това да си кукла на конци управлявана от ръцете на модата и не-особенно интелигентните социални групи? :roll:

Get a life...

ПП. говоря за чалгарите по дух, всички имаме свестни приятели, които слушат чалга.
Аватар
SoNoR
Пишете, о, братя

Мнение от SoNoR »

Конформизма? Липсата на истински собствена самоличност? Това живота ти да се изчерпва с едното съществувание и с това да си кукла на конци управлявана от ръцете на модата и не-особенно интелигентните социални групи?
Аууууууу колко точно казано , исках това да спомена , но някои ще се засегнат много :D
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”