МО в СУ или МО в УНСС
Модератор: Boromir
- kamenchooo
- В началото бе словото
- kamenchooo
- В началото бе словото
- kamenchooo
- В началото бе словото
- kamenchooo
- В началото бе словото
Ами преди ги имаше, но гадовете ги махнаха от сайта и вече ги има само в книжките (за тестовете от предварителния говоря). Ако се разровиш из форума на УНСС... Там май някой беше дал собствен линк (имам бегли спомени)... Иначе аз ги нямам 
"Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах." Конфуций
- kamenchooo
- В началото бе словото
Мерси за инфото.Като го видях този тест доста се стресирахPage_B написа:Ами преди ги имаше, но гадовете ги махнаха от сайта и вече ги има само в книжките (за тестовете от предварителния говоря). Ако се разровиш из форума на УНСС... Там май някой беше дал собствен линк (имам бегли спомени)... Иначе аз ги нямам
тестовете в унсс са направени с цел да не се получават като миналогодишните резултатите на изпита по история например- над 70% двойки. При теста винаги има 15% слаби оценки, 15% отлични. Освен това, ако дадат труден тест по математика например нали се сещате, че никой няма да достигне максимума точки и таванът ще падне. При тези тестове той не е застопорен, максимумът точки се определя от максимума постигнат от някого изобщо. Могат да дадат каквото си искат на теста и това няма да доведе до ниски оценки.
Тази година в Унсс има с 20 места повече от миналата за МО и може да се кандидатства с ЕПИ по история, география, математика или литература.
Think ме попита на ЛС дали съм бил "много доволен от МО в Унсс".
Доволен съм до толкова, че да продължавам да твърдя, че специалността си заслужава.
Тази година в Унсс има с 20 места повече от миналата за МО и може да се кандидатства с ЕПИ по история, география, математика или литература.
Think ме попита на ЛС дали съм бил "много доволен от МО в Унсс".
Доволен съм до толкова, че да продължавам да твърдя, че специалността си заслужава.
Да, за тавана знаем, но нали има хора, които си взимат тестовете предварително (100%, защото познавам такива, които го направиха) и те вдигат тавана почти до край
... Така че това не е от особено значение, просто системата е измислена и се компенсира незнанието на едно със знанието на друго 
"Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах." Конфуций
- явор
- Летописец Виртуоз
Аз не знам от кога я има тази специалност МО в СУ, а и не зная къде са се реализирали точно завършилите я.CasapA написа:Това за евродепутатите го споменах като илюстрация-защо няма някой в списъка ти, завършил МО в су например![]()
Въобще няма да назначи някой от МО, щом иска юрист. Правистите са юристите.CasapA написа:ти дотук да чу мнение на доволен от МО в су студент?? Единственото предимство на студентите по Мо от су е при правото-все пак са в Юридическия. Според теб, Явор, работодателят кого би назначил за юрист- някой, завършил право или някой завършил МО. Имай напредвид, че има и прависти с добро владеене на чужд език.Трябва просто да питате хората, които сега излизат и от двете места, как си намират работа и какво биха казали по въпроса.
За съжаление, не познаваш моето мнение по повод СУ. Аз като цяло не смятам, че нивото в СУ е толкова високо, колкото мислят повечето хора. Работата е там обаче, че си има изградено име, което българинът трудно би преоценил. Аз затова и избрах да уча в СУ - защото, когато отида някъде на събеседване, ще имам предимство пред колегите си от други университети, било то и неоснователно! Тъжно, но истина.CasapA написа:Важното е има ли с какво да се превъзнасят, нима СУ не бива постоянно превъзнасян като университет?А колкото до новините... всички се превъзнасят
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си