Биология - КСК - 2007

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
крис
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от крис »

Starchild написа: Някво... Като историята и литературата на биологията... :/
:lol: :lol: :lol:
Кофти е да си порастнал.
Za-Zaa-Zou
В началото бе словото

Та

Мнение от Za-Zaa-Zou »

За ерготерапията аз съм учила един семестър не беше зле интересно е и на мен лично ми беше лесно искам да кажа че си взех изпитите с високи оценки и малко учене. Що се отнася до реалезация- в доста широк спектър от области е и до колкото знам е доходоносно. Нали знаете че като си счупиш крака после даваш по 15 лв на рехабилитатора на чяс. Ако не сте ограничени и да гледате само медицината като мен ще ви хареса.

Аз мисля че бала за мидицина няма нячен за 15 места да падне под 33.5-34
Аватар
antpanic
В началото бе словото

Мнение от antpanic »

има ли някой, който ще си ползва оценката от предварителния и няма да ходи на редовния?!?!?!?....защото аз така смятам да направя за да мога да отида в пловдив....и дадох на една приятелка да ме запише в софийски и в документите са я накарали това "ще полагам изпит по..." да го остави празно + на картончето с входящия номер също празно ...там ми пише само името... и входящия номер ест :wink: ....и нещо съмнителна ми изглежда тая работа + все още на персонална информация в сайта ми дава "некоректно въведени данни" :? :?:
And as the walls come down and
As I look in your eyes
My fear begins to fade
Recalling all of the times
I have died
and will die.
It's all right.
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

Така ти го дава защото още не са обновили персоналната информация за следващите изпити в сайта.Има време. :wink:
Аватар
Hedgehog_Kj
От дъжд на вятър

Мнение от Hedgehog_Kj »

Няма време....а аз не мога да уча....за 2 седмици ако успея поне да преговоря ще е добре :( Абе не е чак толкова лошо да станеш учител по биология.Ще си го връщам на учениците :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение
Аватар
mirchetu
От дъжд на вятър
Специалност: Фармация МУ-София, евентуално и Екология в СУ
Курс: втори

Мнение от mirchetu »

хахахах Hedgehog_Kj ето, виждаш ли? Всичко си има своите добри страни :)

antpanic, аз няма да ходя на редовния и ще кандидатствам с оценката от предварителния, ама се записах, че ще ходя, защото незнаех какво да направя, не бях сигурна, че ако само отбележа, че съм карала предварителен, ще ми се зачете, а и тук е такъв фраш, че има хора дето чакат от 3 дни да се запишат и не исках да бавя купона и да разпитвам. Под "тук" имам предвид Плевен. Има едно място, от което става записването на целия град за почти всички университети в страната. Ми добре, че съм с връзки и ме вкараха да се запиша, защото иначе нямаше изобщо да чакам и щях да го зарежа тоя университет без изобщо да ми пука за това, че съм изкарала що годе свястна оценка. А иначе аз също няма да се явявам на редовния, заради химията в Пловдив. :D

Друго нещо, което искам да ви споделя е, че поне в стаята, в която карах предварителния, можеше спокойно да се преписва. За жалост не предпогагах, че е така и не се бях заредила. Пред мен две момчета примерно си лафеха, но на хората май не им пукаше особено, защото си говореха за други работи, не за темата :D изобщо както си бях на последния ред и както пред мен седна едно високо момче и никой не ме наглеждаше, направо съжалих, че не съм с пищаци. :D
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

mirchetu написа:Друго нещо, което искам да ви споделя е, че поне в стаята, в която карах предварителния, можеше спокойно да се преписва. За жалост не предпогагах, че е така и не се бях заредила. Пред мен две момчета примерно си лафеха, но на хората май не им пукаше особено, защото си говореха за други работи, не за темата :D изобщо както си бях на последния ред и както пред мен седна едно високо момче и никой не ме наглеждаше, направо съжалих, че не съм с пищаци. :D
Ти в коя зала беше.
Сега уча за микро- и макроеволюция. Нищо не мога да схвана от тази тема. И май ще я уча цял ден. Още малко ще мина еволщцията и почвам генетиката. И се чудя дали ще ми стигнат 4-5 дена за преговор. Ама не се знае. Всичко е в съдбата...
Последно промяна от aleksander на 03 Юли 2007, 17:24, променено общо 1 път.
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.
Изображение
BB
От дъжд на вятър

Мнение от BB »

antpanic, аз бях пропуснала на единия картон да отбележа изпит по биология и ме накараха там да го отбележа, направи справка по телефона, не ми се вижда редно да не се отбелязва в правилника и указанията не съм срещала изключения, как са и приели документите недоумявам????
Аватар
Mushmurocheto
В началото бе словото

Мнение от Mushmurocheto »

Hei edin vypros (sorry 4e pi6a na latinica) Molekulqrna biologiq ili biotehnologii?T.E. kakvo moje da raboti6 posle i s 2 dumi s koe ot 2-te ima6 po-golqmo byde6te...??
Аватар
antpanic
В началото бе словото

Мнение от antpanic »

ами аз изрично я инструктирах да попита, защото не бях сигурна и тя е питала там на място и са й казали "да точно така...правилно сте го попълнили" .....ама все пак не ми се струва много в ред работата и затова питам :wink:
And as the walls come down and
As I look in your eyes
My fear begins to fade
Recalling all of the times
I have died
and will die.
It's all right.
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

Mushmurocheto написа:Hei edin vypros (sorry 4e pi6a na latinica) Molekulqrna biologiq ili biotehnologii?T.E. kakvo moje da raboti6 posle i s 2 dumi s koe ot 2-te ima6 po-golqmo byde6te...??
Имаш по-голям шанс за биотехнологии за да си намериш работа, ако си завършил бакалвър. Ако искаш да следваш магистратура вече зависи от самата магистратура.
Изображение
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

B1Ology написа:"Клетъчно делене-основа за размножаване и нарастване на организма"-2003година;
За това деление. Става за въпрос митоза и мейоза, нали и двете трябват да се пишат, или само за митоза.
Изображение
Аватар
simona_baby
От дъжд на вятър

Мнение от simona_baby »

За това деление. Става за въпрос митоза и мейоза, нали и двете трябват да се пишат, или само за митоза.

Само запомни от мен,ако пишеш в темата деление,вместо делене може да ти пишат направо 2 без да ти я проверяват нататък.Не се заяждам,просто ти го казвам приятелски.А ако темата е точно така формулирана:"Клетъчно делене-основа за размножаване и нарастване на организма",трябва да включиш мейоза и митоза според мен,защото темата е размножаване на организма,а не на клетките-от там следва мейоза,а нарастване на организма е митоза.Това е мое мнение.
Не е лесно да успееш в живота,но кой е казал,че трябва да ти е лесно?
Europa
От дъжд на вятър

Мнение от Europa »

simona_baby написа:За това деление. Става за въпрос митоза и мейоза, нали и двете трябват да се пишат, или само за митоза.

Само запомни от мен,ако пишеш в темата деление,вместо делене може да ти пишат направо 2 без да ти я проверяват нататък.Не се заяждам,просто ти го казвам приятелски.А ако темата е точно така формулирана:"Клетъчно делене-основа за размножаване и нарастване на организма",трябва да включиш мейоза и митоза според мен,защото темата е размножаване на организма,а не на клетките-от там следва мейоза,а нарастване на организма е митоза.Това е мое мнение.
:thumbright: През 2003 имаше много хора, които писаха само за митоза и останаха извън СУ. Имаха 3.00-3.50 и не им стигна дори за педагогическите специалности.
ИзображениеИзображение
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

Изпуснах се малко, с това "деление". Благодаря ти за съвета, ще го имам за предвид.
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”