МО в СУ или МО в УНСС

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

goshko
От дъжд на вятър

Мнение от goshko »

И аз съм завършил МГ, но някои задачи на изпита ме затрудниха от математика-основи - реших 16/20
Аватар
kamenchooo
В началото бе словото

Мнение от kamenchooo »

Съгласен съм,че човек каквото и да учи трябва да има елементарни познания по математика,но не мисля ,че СТЕРЕОМЕТРИЯТА се включва в тях????????/ :o :o :o :o
Аватар
Page_B
Пишете, о, братя

Мнение от Page_B »

Този тест е модул 3 - метаматика, а аз говорех за модул 2 - математика - основи!!! Да, този е, ако кандидатстваш с математика, а аз кандидатствах с история :)
"Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах." Конфуций
Аватар
kamenchooo
В началото бе словото

Мнение от kamenchooo »

goshko написа:И аз съм завършил МГ, но някои задачи на изпита ме затрудниха от математика-основи - реших 16/20
Може би теста ,който съм намерил е друг,защото задачите са 40,а не 20
Аватар
Page_B
Пишете, о, братя

Мнение от Page_B »

Това казвам.. Модул 3 си намерил и това не са "основи" само :)
Аватар
kamenchooo
В началото бе словото

Мнение от kamenchooo »

Page_B написа:Този тест е модул 3 - метаматика, а аз говорех за модул 2 - математика - основи!!! Да, този е, ако кандидатстваш с математика, а аз кандидатствах с история :)
АХАХААХАХ ясно!И аз вчера го гледам и си викам "егати основите".Не съм кой знае колко добър по математика,но все пак МГ. :D
Аватар
kamenchooo
В началото бе словото

Мнение от kamenchooo »

Page_B написа:Това казвам.. Модул 3 си намерил и това не са "основи" само :)
Можеш ли да ми дадеш линк към основите,че не ги намирам нещо из нета :shock:
Аватар
Page_B
Пишете, о, братя

Мнение от Page_B »

Ами преди ги имаше, но гадовете ги махнаха от сайта и вече ги има само в книжките (за тестовете от предварителния говоря). Ако се разровиш из форума на УНСС... Там май някой беше дал собствен линк (имам бегли спомени)... Иначе аз ги нямам :(
Аватар
kamenchooo
В началото бе словото

Мнение от kamenchooo »

Page_B написа:Ами преди ги имаше, но гадовете ги махнаха от сайта и вече ги има само в книжките (за тестовете от предварителния говоря). Ако се разровиш из форума на УНСС... Там май някой беше дал собствен линк (имам бегли спомени)... Иначе аз ги нямам :(
Мерси за инфото.Като го видях този тест доста се стресирах :D :D :D
Аватар
Page_B
Пишете, о, братя

Мнение от Page_B »

Е споко... Той ако беше такъв за всички, нямаше сега да се вият опашки пред УНСС :lol:
CasapA
От дъжд на вятър

Мнение от CasapA »

тестовете в унсс са направени с цел да не се получават като миналогодишните резултатите на изпита по история например- над 70% двойки. При теста винаги има 15% слаби оценки, 15% отлични. Освен това, ако дадат труден тест по математика например нали се сещате, че никой няма да достигне максимума точки и таванът ще падне. При тези тестове той не е застопорен, максимумът точки се определя от максимума постигнат от някого изобщо. Могат да дадат каквото си искат на теста и това няма да доведе до ниски оценки.

Тази година в Унсс има с 20 места повече от миналата за МО и може да се кандидатства с ЕПИ по история, география, математика или литература.

Think ме попита на ЛС дали съм бил "много доволен от МО в Унсс".
Доволен съм до толкова, че да продължавам да твърдя, че специалността си заслужава.
Аватар
Page_B
Пишете, о, братя

Мнение от Page_B »

Да, за тавана знаем, но нали има хора, които си взимат тестовете предварително (100%, защото познавам такива, които го направиха) и те вдигат тавана почти до край :)... Така че това не е от особено значение, просто системата е измислена и се компенсира незнанието на едно със знанието на друго :lol:
Think
В началото бе словото

Мнение от Think »

Ясно, CasapA. Значи си достатъчно доволен,за да го твърдиш. Няма да досаждам повече с подобен въпрос, но все пак колегите ти споделят ли мението ти ?
CasapA
От дъжд на вятър

Мнение от CasapA »

ти не прегледа ли давата линка, които ти пуснах? В този форум съм се убедил, че спамът не е рядкост :)
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

CasapA написа:Това за евродепутатите го споменах като илюстрация-защо няма някой в списъка ти, завършил МО в су например :?
Аз не знам от кога я има тази специалност МО в СУ, а и не зная къде са се реализирали точно завършилите я.
CasapA написа:
Трябва просто да питате хората, които сега излизат и от двете места, как си намират работа и какво биха казали по въпроса.
ти дотук да чу мнение на доволен от МО в су студент?? Единственото предимство на студентите по Мо от су е при правото-все пак са в Юридическия. Според теб, Явор, работодателят кого би назначил за юрист- някой, завършил право или някой завършил МО. Имай напредвид, че има и прависти с добро владеене на чужд език.
Въобще няма да назначи някой от МО, щом иска юрист. Правистите са юристите.
CasapA написа:
А колкото до новините... всички се превъзнасят
Важното е има ли с какво да се превъзнасят, нима СУ не бива постоянно превъзнасян като университет?
За съжаление, не познаваш моето мнение по повод СУ. Аз като цяло не смятам, че нивото в СУ е толкова високо, колкото мислят повечето хора. Работата е там обаче, че си има изградено име, което българинът трудно би преоценил. Аз затова и избрах да уча в СУ - защото, когато отида някъде на събеседване, ще имам предимство пред колегите си от други университети, било то и неоснователно! Тъжно, но истина.
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”