ако беше тооооолкова лесно, всеки щеше да кандидатства с литература.quiksilver написа:много двойки гледам има на този изпит...дано и този път е така..да има много глупаци) аз лично почти не съм наблягал на литература..минал съм 2 автора вазов и ботев...и сега имам 1 седмица за литературата да я науча и преговор на историята
но въпреки това ми се струва все едно какво 6те се падне..всичко е лесно!:)
все пи6е6 език,стил,периодът,в който твори е хубаво да се познава...дрдр пи6е6 там да има,вкарва6 20 интелигенти думички и си готов за 3 хихиххии...
Теми Литература 1990-2007
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
Re: hm
- reni.misskiss
- В началото бе словото
Re: hm
Да, а готвейки се на един или два автора се съмнявам да изкараш и 3 даже, ако се падне някой друг.... Важното е, че ти си знаеш. Успех.radja написа:ако беше тооооолкова лесно, всеки щеше да кандидатства с литература.quiksilver написа:много двойки гледам има на този изпит...дано и този път е така..да има много глупаци) аз лично почти не съм наблягал на литература..минал съм 2 автора вазов и ботев...и сега имам 1 седмица за литературата да я науча и преговор на историята
но въпреки това ми се струва все едно какво 6те се падне..всичко е лесно!:)
все пи6е6 език,стил,периодът,в който твори е хубаво да се познава...дрдр пи6е6 там да има,вкарва6 20 интелигенти думички и си готов за 3 хихиххии...
"Истинското щастие не е нищо друго освен добро здраве и лоша памет"
-
quiksilver
- В началото бе словото
-
quiksilver
- В началото бе словото
:(
mane izqdoh naredbite...mmm horca to hubavo sam minal 2 avtora ,hodih na uroci nqkolko meseca i gospojata super qka i ne me kara6e da u4a tema naizust,a da se nau4a da analiziram,i kakvoto i da se padne da pi6a spokoino! kato sym 4el vsi4ki proizvedeniq ne mi pre4i da si napi6a 8 stranici dori na talev...nz...vsa6tnost o6te ne sam po4nal po literatura:)) na 13 be6e izpita dneska sme hmm maleeee 4aoooo otivam da u4aaa
Zdraveite! Ucha po literatura tochno za tozi izpit ot dosta vreme i smeq da tvurdq, che sum otkrila adekvaten nachin na podgotovka! No s nablijavaneto na "fatalnata" data, vse po- malko neshta sa ostanali v glavata mi ot bezbroi mnogoto material, koito sum minala. Kazvat mi, che bilo normalno i che ne bivalo da se pritesnqvam, chesto se sluchvalo taka, no kogato vidq temata, v glavata mi shtqla da ostane samo nujnata mi informaciq, a cqlata burkotiq shtqla da izchezne. Loshoto e, che nqkak ne vqrvam na tova. Za primer samo shte spomena, che tochno Qworov sum go uchila nai-vnimatelno i mu otdelih dosta vreme (zashtoto ne mi e sred liubimite avtori, iskashe mi se da moga da go razbera maximalno dobre, za da nqma loshi iznenadi), obache v momenta sqkash novata informaciq v glavata mi e zatrila starata i to do stepen, vse edno nikoga ne sum se zanimavala s toq avtor!!! Ne e li ujasqvashto? Mojete da se setite kolko sum spokoina v momenta i kak spokoistvieto mi se zasilva s vsqka izminala minutka...Sigurno ako zapochvah da ucha tepurva sedmica predi izpita shtqha da me iznesat ot nas s usmiritelna riza
Uspeh na vsichki na izpita, dano 13-ti da ni donese shtastie! Leka vecher!
Проблемът при този изпит е че няма ясни критерии за оценяването му, е уж има но не са ясно регламентирани и проверяващите си правят каквото искат. Може да си мислите, че сте учили страшно много но последната дума имат онея лелични и чичковци там и най- вече това в какво насроение са като четат работата ви.
знам че звучи гадно но си е факт, само се надявам да попаднете на свестен проверяващ. Успех на всички 
LiVe FaSt, DiE PrEtTy !!!
-
I`feel`good
- От дъжд на вятър
Да не ти пука и при мен беше така като кандидатствах,нищо не си спомнях и всичко ми беше някаква абсолютна мъгла,но на изпита всичко ми се избистри,тогава се падна Димов май,даже бързах да свърша по-бързо,щото имах някаква работа и пак писах.Така че не се шашкайте,който е учил и е съобразителен ще се справи!!!aliks написа:Zdraveite! Ucha po literatura tochno za tozi izpit ot dosta vreme i smeq da tvurdq, che sum otkrila adekvaten nachin na podgotovka! No s nablijavaneto na "fatalnata" data, vse po- malko neshta sa ostanali v glavata mi ot bezbroi mnogoto material, koito sum minala. Kazvat mi, che bilo normalno i che ne bivalo da se pritesnqvam, chesto se sluchvalo taka, no kogato vidq temata, v glavata mi shtqla da ostane samo nujnata mi informaciq, a cqlata burkotiq shtqla da izchezne. Loshoto e, che nqkak ne vqrvam na tova. Za primer samo shte spomena, che tochno Qworov sum go uchila nai-vnimatelno i mu otdelih dosta vreme (zashtoto ne mi e sred liubimite avtori, iskashe mi se da moga da go razbera maximalno dobre, za da nqma loshi iznenadi), obache v momenta sqkash novata informaciq v glavata mi e zatrila starata i to do stepen, vse edno nikoga ne sum se zanimavala s toq avtor!!! Ne e li ujasqvashto? Mojete da se setite kolko sum spokoina v momenta i kak spokoistvieto mi se zasilva s vsqka izminala minutka...Sigurno ako zapochvah da ucha tepurva sedmica predi izpita shtqha da me iznesat ot nas s usmiritelna riza![]()
![]()
да ви кажа - тази година темата не би трябвало да е много гадна (макар че то "гаден" е многозначно в случая), понеже просто няма много кандидати за СУ и ако избацат някоя супер скапана тема. четох някъде, че 2ма човека за едно място, така че трябва да дадат нещо по-лесно, иначе ще приемат с двойки
или в краен случай платено (което не ми се вярва).
успех на всички!
успех на всички!
- Orenda
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
това, 4е се състезават по 2-ма 4овека за едно място не е съвсем правилно... преценяват го според общия брой места на вси4ки специалности и вси4ки кандидати... но разбира се, 4е за информатика и право да ре4ем ще има доста пове4е хора да кандид. , отколкото за физиките или педагогикитеbubble написа:да ви кажа - тази година темата не би трябвало да е много гадна (макар че то "гаден" е многозначно в случая), понеже просто няма много кандидати за СУ и ако избацат някоя супер скапана тема. четох някъде, че 2ма човека за едно място, така че трябва да дадат нещо по-лесно, иначе ще приемат с двойкиили в краен случай платено (което не ми се вярва).
успех на всички!
"Винаги правя това, което не мога, за да се науча да го правя."