Историциииии.......
Модератор: sientelo
- ra4e^f
- Форумно зомби
ВЗЕХ ГООООООООООООО С 4
Даа
1. Забравих си студентската книжка! Връщах се до нас!
2. Закъснях за изпита,вече бяха почнали! Добре,че не бях само аз,ами още с 3 колеги се мъчихме после пред него с тестовете!
3. Теста е 31 въпроса /поне при нас/. Честно казано очаквах да са по-лесни въпросите
4. 16 верни за тройка
5. По 6-7-8 човека влизат.Държи се много готино и земно! Делев е пич!
Общо взето е това
Аз имах 18 верни,отговорих му на вс въпроси с изключение на няколко..пита ме кои са родните градове на еди кои си оратори,писатели и тн
СЛУШАЙТЕ какво приказват тези преди вас! Много често въпросите се повтарят!
Успех
П.С: Има и скъсани! С по 6-7 верни отговора,които нищо не са му казали. Преобладават 3 и 4. Една 5 имаме и 4-5 6ци /над 25верни/
- Nikince
- Пишеща машина
sientelo написа:И аз свършвам утреПък сега се обръщам към Никинце,някъде беше споменала че си руса и сега май се сещам кога си ме видяла, то тогава само вас двамата с един твой колега видях през 31к-т, вие трябва да сте били
![]()
Успешни изпити до края на всички
![]()
ЕХеххехе аз го бях казала на шега
ДА де имам русо, но не много......... ИИИИИИИИИИДА възможно е ....... понеже аз нон стоп съм с един мой колега
Важното е че аз тебе знам
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
На теста ще имаме само Филип II, Сашо Македонски, Елинистическите държави и сичко за Рим, като Късната империя ще са само 2, 3 въпроса. НО.
В билетите си имаме ВСИЧКО: Месопотамия, Египет, Индия, Китай, Гърция, Македония, Рим, абе всичко за което ни е говорил на лекции, а той доколкото си спомням говори за всичко от конспекта:
http://www.clio.uni-sofia.bg/BG/pass/stara_red_ist.pdf
Аз само не виждам кво се притеснявате. Делев е готин и няма да се сдухаме като ни пита тва онова
ще си отговорим нормално и ще имаме доволни оценки.
В билетите си имаме ВСИЧКО: Месопотамия, Египет, Индия, Китай, Гърция, Македония, Рим, абе всичко за което ни е говорил на лекции, а той доколкото си спомням говори за всичко от конспекта:
http://www.clio.uni-sofia.bg/BG/pass/stara_red_ist.pdf
Аз само не виждам кво се притеснявате. Делев е готин и няма да се сдухаме като ни пита тва онова