Тия работи дето ги изкарвате за кво мое се реализираш си е донякъде на късмет. Да не ви цитирам от сборника на СУ за една определна специалност кво беше написано:"Подготвя лидери които се занимават с нз си кво блаблабла, кажете ми на един лидер колко му е заплатата. И стиа сте бачкали за пари.Трябва да се работи за кауза особено държавната раота е в полза на държавата и обществото особено ако е по-властна позиция. Като искате да бачкате за лична кауза отваряйте бизнеси. Ако мислите че държавната раота ще ви уреди и ще зимате много пари значи много се лъжете.
Kakvo mislite za MO?
Модератор: Boromir
А ти тия 33 специалности май си ги писал като да влезеш
толкова ли не те интересува кво ще учиш или просто има 33 неща дето ти харесват и се реализират повече от МО.
Тия работи дето ги изкарвате за кво мое се реализираш си е донякъде на късмет. Да не ви цитирам от сборника на СУ за една определна специалност кво беше написано:"Подготвя лидери които се занимават с нз си кво блаблабла, кажете ми на един лидер колко му е заплатата. И стиа сте бачкали за пари.Трябва да се работи за кауза особено държавната раота е в полза на държавата и обществото особено ако е по-властна позиция. Като искате да бачкате за лична кауза отваряйте бизнеси. Ако мислите че държавната раота ще ви уреди и ще зимате много пари значи много се лъжете.
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
@dimage:
Гарантирам ти на 1000000% че стажове не се осигуряват
ако сама си намериш, намериш, иначе няма. Желая ти успех! И на всички които ще влязат МО, а за перспективна работа - сами ще видите добре ли е или зле, в много теми се изписа достатъчно за МО.
Също така е безмислено МО да се пише назад в списъците, балът е прекалено висок. Пишете го в челната 5-6тица ако сте решили това да учите.
Гарантирам ти на 1000000% че стажове не се осигуряват
Също така е безмислено МО да се пише назад в списъците, балът е прекалено висок. Пишете го в челната 5-6тица ако сте решили това да учите.
Ей,хора.Я споко.Аз като я пуснах тази тема,си знаех,че така ще стане.Всички се оплакват от тези специалности, като МО,ПА,Политология...и аз просто се надявах,че ще чуя някой доволен чрез тази тема....но нещо не се получи
Май искам невъзможни неща
Явно 'борбата е безмилостно жестока' за реализацията и малцина успяват. Ама като се замисли човек то целия живот си е една борба. Пък и не виждам как да искаме реализация с МО за абсолютно всеки,при положение,че от толкоз много дипломати няма нужда! А относно високия бал на ПА, според мен се дължи на това,че хората като видят,че едната година балът е бил висок и си казват 'хоп,дай да го пиша,начи е хубу...' и тъй кръговрат! Общо взето хората с нашите интереси, тр.да избират - да следват това,което искат и да поемат големия риск, или да си стоят на сигурничко,потискайки аспирациите си...
Изборът си е наш.
Изборът си е наш.
- kamenchooo
- В началото бе словото
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- kamenchooo
- В началото бе словото
- kamenchooo
- В началото бе словото
3 страници глупости и 3 теми в които пише неща които интересуват вече влезлите в МО!Никъде не намерих нищо конкретно.И вече съм супер разколебан за специалността.Просто от 1000 човека един не се е изказал положително.Жалко щото точно нещата,които се изучават много ми харесват,ама май ще трябва някви финанси да уча,въпреки че са ми супер противни.Плазмодий написа:3 страници и още поне 3 теми инфо имаш,като толкова не ти е ясно влез и ще ти се изясни
- kamenchooo
- В началото бе словото
Бате, не те разбирам. В момента просто буташ и драпаш някой да се изкаже положително за специалността. Мразиш финанси, харесва ти специалността-какво повече. Ако си си решил въобще не се занимавай с другите, особено хора, които и представа си нямат от специалността. Гроздето им е кисело или просто говорят глупости. Всеки мрънка за реализация и за дипломати и президенти. Ха, ами ставайте си дипломати, на мен просто ми допада специалността и основата, която тя ми би дала, за да се насоча на някъде. А вече хората от самата специалност си знаят негативите и могат да ти ги кажат-перфектна специалност няма. Аз съм от страхотна гимназия, но ако ме хванеш ще ти говоря за простотиите, които стават
Прерових и аз огромно количество форумни страници, за да добия преставата, че освен всичко цари ако мога да цитирам: "разврат и безпътие". Какво повече можеш да иска човек:lol:
Прерових и аз огромно количество форумни страници, за да добия преставата, че освен всичко цари ако мога да цитирам: "разврат и безпътие". Какво повече можеш да иска човек:lol:
- kamenchooo
- В началото бе словото
Еми да ти кажа няма да си скъсам задника от учене сега година и половина и после още 5 години,защото ме кефи да уча МО.Исках да разбера дали като изляза с МО ще мога да си намеря някаква си работа по-специалността.Дали изобщо е приложима.Ясно е че на 25 години няма да стана "важна клечка",която да взима 5000 лв заплата.Обаче да съм учил 17 години и накрая да ходя да зидам по строежите не ми се иска.А ти каква основа търсиш???Това е висше образование!!!Или имаш намерение да учиш докато станеш на 50???