Абе 4 сесии се издържат, според мен, за удоволствието от 6 години - 2 бакалавъра.sientelo написа:Ами ужким трябва, но реалността е друга и всичко си поемаш на свой рискрезултата е двойно повече изпити и лекции в рамките на покриващите се две години,но е така като искаш да ходиш с две дини под една мишница
![]()
Втора специалност 2
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
- elfer
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Добре, а как стоят нещата, ако не си се явил на нужния ти кандидат-студентски изпит. Да речем аз тази година мисля да се явя на историята, за да запиша втора специалност, в която тя ми е нужна. Плюс това те искат сверка на оригинала с копието от дипломата - как да го направя това?! Да си изтегля дипломата за един ден - искат някаква сума доколкото ми е ясно?! Също така, ако не съм се явила на някакви изпити и имам една дузина такива на септември, ама не са ме скъсали, а просто е поради заболяване, какво се променя и имам ли право да си подам документите при тези условия за втора специалност?
Още нещо - на листчетата, които най-накрая са изкарали пише - Нова или Втора специалност? Каква е разликата между тях?!
Още нещо - на листчетата, които най-накрая са изкарали пише - Нова или Втора специалност? Каква е разликата между тях?!
Огледай се наоколо, нима природата не е истинска богиня ?!
Ако имаш невзати, те се броят за двойки, независимо по каква причина са невзети, мисля. Втора, мисля че е , ако примерно учиш две много близки неща и от второто трябва да държи само няколко изпита и двете ги завършваш заедно. А нова си е, което ние разбираме под "втора", без да съм сигурна. Дипломата можеш да я изтеглиш за известно време, да.