Скандинавистика
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- mimosata
- В началото бе словото
POMO6T!!!
POMO6T!!!!!!
Nqkoi spomnq li si na izpita po angliiski dali sa mu davali da si pi6e po listovete s testa, ili edinstveno na answer sheet-a e bilo razre6eno?
Притеснявам се ужасно, понеже съм свикнала да правя тестовете вкъщи като си пиша и подречтавам, особено на рийдингите. Утре ако не ми дадат да си драскам, ще се видя в чудо!
Моля ви да ми отговорите спешно!
Мими
Nqkoi spomnq li si na izpita po angliiski dali sa mu davali da si pi6e po listovete s testa, ili edinstveno na answer sheet-a e bilo razre6eno?
Притеснявам се ужасно, понеже съм свикнала да правя тестовете вкъщи като си пиша и подречтавам, особено на рийдингите. Утре ако не ми дадат да си драскам, ще се видя в чудо!
Моля ви да ми отговорите спешно!
Мими
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Ми доколкото си спомням, не даваха... но не се шашкай, може и да се лъжа 
по принцип изпитът (в тестовата си част, де) е под формата на книжка. Засичат време за всеки компонент, тоест има човек, който казва "А сега отворете на страница еди си коя и започнете еди си коя секция" - та щом е такова положението, едва ли дават да се драска.
Така или иначе, ти получаваш изпитните материали в плик - няколко листа, книжката с тестчето и ансър шийт-а. После ги предаваш. Задължително. Пак в плика. Чернови и шитни.
Определено не дават да ползваш свои листи. Да изнасяш. Те не дават да се ползва и молив даже! Нито пък друг химикал, освен син...
поне така беше миналата година
по принцип изпитът (в тестовата си част, де) е под формата на книжка. Засичат време за всеки компонент, тоест има човек, който казва "А сега отворете на страница еди си коя и започнете еди си коя секция" - та щом е такова положението, едва ли дават да се драска.
Така или иначе, ти получаваш изпитните материали в плик - няколко листа, книжката с тестчето и ансър шийт-а. После ги предаваш. Задължително. Пак в плика. Чернови и шитни.
Определено не дават да ползваш свои листи. Да изнасяш. Те не дават да се ползва и молив даже! Нито пък друг химикал, освен син...
поне така беше миналата година
- mimosata
- В началото бе словото
мерси!
Мерси мтого, че ми каза!
Много ме пртеснява това положение!
Като съм ходила на SАТ поне даваха в книжката теста да драскаш и после да си пренасъш отговорите в answer sheet-a. В Пловдив като бях на предваритерен, ни дадоха карирани листи за чернова и писахме там. Обаче, не ни дадоха дори и точица да напишем върху тестовете! Много ме е страх от тоя изпит, защото май през целия си живот не съм била на по-важен от него! Освен това, правя такива глупави грешки!
Страх ме е и дали ще ми се педне някой да ми диктува свястно. На мен по принцип ми трябва известно време да се наглася към гласа на говорещия, а на диктовката нз!
Ужасно ме е страх!
Мими
Много ме пртеснява това положение!
Като съм ходила на SАТ поне даваха в книжката теста да драскаш и после да си пренасъш отговорите в answer sheet-a. В Пловдив като бях на предваритерен, ни дадоха карирани листи за чернова и писахме там. Обаче, не ни дадоха дори и точица да напишем върху тестовете! Много ме е страх от тоя изпит, защото май през целия си живот не съм била на по-важен от него! Освен това, правя такива глупави грешки!
Страх ме е и дали ще ми се педне някой да ми диктува свястно. На мен по принцип ми трябва известно време да се наглася към гласа на говорещия, а на диктовката нз!
Ужасно ме е страх!
Мими
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Това второто ВЪОБЩЕ да не те притеснява... Аз лично уча английска филология в момента, така че поне част от преподавателите ги познавам лично
Та, повечето от тях четат и диктовки... всички имат хубави гласове и много добра дикция... имам лека забележка само към една женица, дето малко миечи 
Стискам ти палци да ти се падне култовия образ от моя миналогодишен изпит. Хахах. Та, висок, внушителен, с бясна дивашка физиономия, гръмогласен, завързан с лента през косата, а над лентата - буйни къдрици, целият облечен в зелено, къси гащета, спортна фланелка... и един святкащи зелени очи
Влиза той в залата и отзад се чува "Рамбо! РАМБО!"
Та, страхотен беше! И чете невероятно - бавно, ясно, високо! Това - в залата с 200 човека!
Бтв, малко правим офф топик - ако имаш още въпроси, давай на ЛС
Стискам ти палци да ти се падне култовия образ от моя миналогодишен изпит. Хахах. Та, висок, внушителен, с бясна дивашка физиономия, гръмогласен, завързан с лента през косата, а над лентата - буйни къдрици, целият облечен в зелено, къси гащета, спортна фланелка... и един святкащи зелени очи
Та, страхотен беше! И чете невероятно - бавно, ясно, високо! Това - в залата с 200 човека!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Извинявай, ама този преподавател ли е, познаваш ли го и, най-вече... зает ли е?
Сори, че се намесвам за подобно нещо в тколкова сериозен разговор, ноооо... всеки с дерта си...
Сори, че се намесвам за подобно нещо в тколкова сериозен разговор, ноооо... всеки с дерта си...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Хехе, точно него не го познавам лично... Предполагам че е преподавател, откъде иначе ще има такова произношение; предполагам и че е в нашия факултет, защото съм го мяркала по коридорите 
А дали е зает - човекът не е първа младост все пак!
може и деца да има!
(ноо миналата година успя да очарова доста от хората в залата, мдамммм)
А дали е зает - човекът не е първа младост все пак!
(ноо миналата година успя да очарова доста от хората в залата, мдамммм)
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Как па 'се по такива си падам... И точно потия, дето не са първа младост. Тюх.
Английска филология викаш... Да взема да погостувам на Бистра и Марианка малко, мдам... (сега ще са 4ти курс, може и да ги познаваш, при все, че разликата в курсовете е голяма... а може и те да го познават
)
Английска филология викаш... Да взема да погостувам на Бистра и Марианка малко, мдам... (сега ще са 4ти курс, може и да ги познаваш, при все, че разликата в курсовете е голяма... а може и те да го познават
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
;)))
MERCES_LETIFER написа:Това второто ВЪОБЩЕ да не те притеснява... Аз лично уча английска филология в момента, така че поне част от преподавателите ги познавам личноТа, повечето от тях четат и диктовки... всички имат хубави гласове и много добра дикция... имам лека забележка само към една женица, дето малко миечи
Стискам ти палци да ти се падне култовия образ от моя миналогодишен изпит. Хахах. Та, висок, внушителен, с бясна дивашка физиономия, гръмогласен, завързан с лента през косата, а над лентата - буйни къдрици, целият облечен в зелено, къси гащета, спортна фланелка... и един святкащи зелени очиВлиза той в залата и отзад се чува "Рамбо! РАМБО!"
Цветан Пеневски е гореописаният преподавател:)
Голям пич е и главно преподава превод..Курсов е на 3ти курс
- Morning Star
- От дъжд на вятър
-
Nemesis
- Постоянно присъствие
Айде и аз да се цопна с това си желание и с мъката която ми е легнала за сега на сърцето! Така- преминавам направо към съществената част без да го увъртам много- тази специялност е моята...искам да кандидатствам искам да ме пиремат..изобщо голямо желание голями мераци и всичко дотук добре защото засега от дипломата оценките които се взимат са ми 6-ци, ако бала не се промени и ако продължава да си се формира по този начин до 2009- само евала мога да кажа, защотно мен си ми вървят едно три предмета и изобщо не мога да настигна висока диплома по всички предмети!
Та проблема ми е че не знам кде да тръгна и къде да търся изобщо добри курсове по англииски защото искам да тръгвам от тази година а още нищо не съм намерила... моля хората които са вече студенти или пък също търсят като мен и им предстой да кандидатстват с англииски да пишат или да ме потърсят!!!
Та проблема ми е че не знам кде да тръгна и къде да търся изобщо добри курсове по англииски защото искам да тръгвам от тази година а още нищо не съм намерила... моля хората които са вече студенти или пък също търсят като мен и им предстой да кандидатстват с англииски да пишат или да ме потърсят!!!
Ти първо българския научи, че все едно е писало извънземно 
А английски можеш да учиш на милион и едно места, добре би било да кажеш в кой град си, колко английски знаеш, в кой клас си и т.н., та да ти дадем конкретен съвет.
P.S. Ти наистина ли така си пишеш? Все си мислех, че вече нищо не може да ме учуди ...
А английски можеш да учиш на милион и едно места, добре би било да кажеш в кой град си, колко английски знаеш, в кой клас си и т.н., та да ти дадем конкретен съвет.
P.S. Ти наистина ли така си пишеш? Все си мислех, че вече нищо не може да ме учуди ...
"The road of excess leads to the palace of wisdom." William Blake, Proverbs of Hell