Какво ви подразни/натъжи днес vol.2
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Ааааааааааааргх, тази чалга съсипва хората, да знаете. И жените също. (в смисъл, че и те съсипват хората, а не че и тях ги съсипва чалгата
)
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Аз имах сходен случай днес - една пача, набрала се на макс и почти залепила се зад мен ме караше да се отдръпна в другата лента, за да мине...Ама не й се отвори парашута. После на светофара спрях зад нея, ама така че се приближавах лекичко - май нещо не й беше комфортно, защото се мърдаше напред...Пача с пача!got написа:Една смотана, комплексирана, недое.ана мутра, дето ме напсува, понеже не правя нарушение докато карам.Аман, бе...
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Ние ли см бъдещи убийки, по дяволите! Е така като почне да ми говори някой - побеснявам! Аз каква вина имам, че тя кара зад мен и ме притиска? Или пък пускам аз пешеходец на пешеходна пътека, тоя зад мен ме изпреварва и тръгва да минава - а в този момент човекът си ходи по пешеходната пътека!!!!! Аз ли съм бъдеща убийка?!?!??!?!?Joker написа:Ле-ле, вие сте бъдещи убийки!
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Да, лошо е когаго слаби глави карат силни коли...got написа:И аз не разбирам?Трябва да предприема рисковано изпреварване и да рискувам живота на тия с мен, защото някакъв си селяндур бързал!?Ми кат бърза да си намери начин да изпревари.Не може така да притеснява хората, ама на такива им дай западна кола и гледай "шоо".