А колкото до ученето, не знам как ще го взема този изпит , но все пак има още 5 дена - за тях чудеса може да се случат, ако не - септември пак ще се гледаме
Английска филология 2
Модератор: Don Horhe
- Irreversible
- В началото бе словото
- melt with the stars
- В началото бе словото
вярно си е-5 дни си е цяла вечност,обаче да ви кажа,аз колкото повече време имам,толкова повече се мотаяIrreversible написа:А колкото до ученето, не знам как ще го взема този изпит , но все пак има още 5 дена - за тях чудеса може да се случат, ако не - септември пак ще се гледаме
How I wish I could surrender my soul;
Shed the clothes that become my skin;
See the liar that burns within my needing.
How I wish I'd chosen darkness from cold.
How I wish I had screamed out loud,
Instead I've found no meaning.
Shed the clothes that become my skin;
See the liar that burns within my needing.
How I wish I'd chosen darkness from cold.
How I wish I had screamed out loud,
Instead I've found no meaning.
-
espiritusanto
- В началото бе словото
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Здравейте
Искам да помоля някой да ми каже името на една ваша преподавателка-доколкото знам предава на АФ и все някой трябва да я знае ... дето я викат постоянно за превод в Шоуто на Слави,на финала на Music idol с INXS също я бяха викнали
Доста симпатична,с червеникава коса май беше ... ама съм сигурна,че се сещате де
Надявам се,че ще ми помогнете
4а0о
Life is Life:)Enjoy It And Smile Every Day:)))It Is Easier:))))))
Why?!
Някой може ли да ми каже защо конспекта с 26 въпроси по лингвистика се превърна в скрап и си изфантазираха нови 2 темички на изпита? Беше много очарователна изненада. От мойта група точно 5 (пет!!) човека не са скъсани.
А да, и още нещо - ако имаш въпроса с групата езици развита перфектно, но по другия въпрос не си писал, това за 2 ли го броят?
А да, и още нещо - ако имаш въпроса с групата езици развита перфектно, но по другия въпрос не си писал, това за 2 ли го броят?
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Re: Why?!
1. Не се е превърнал в скрап. Багашева обясни: понеже Филипов не успя да предаде всичките си теми, конспектът с 20 въпроса (ти не разбра ли, че официално отпаднаха шест?!) се смалява допълнително, заради намаления брой лектори един вид. Другото: никой никога не е казвал, "темите ще са формулирани 1 към 1 от конспекта", нали?blessing написа:Някой може ли да ми каже защо конспекта с 26 въпроси по лингвистика се превърна в скрап и си изфантазираха нови 2 темички на изпита? Беше много очарователна изненада. От мойта група точно 5 (пет!!) човека не са скъсани.
2. Ти коя група си?
3. Да, изглежда за 2 го броят. Това, което Събев повтори няколко пъти е, че езиците са ти една трета от оценката. Съответно: при тема за двойка тя се смята не за една, ми за две двойки, и ти трябва поне 5 на езиците, за да имаш тройка (шестицата, спец. за езиците пък си е бахти фантазията, защото, в случая с Уест германик, за да се развие перфектно това нещо трябва да се чете и от 2те места).. бе, прави си сметката.
1. Добре де, 20 въпроса. Просто това число ми е останало в главата. Обаче 2-те темички ако просто са били преформулирани, то аз изобщо не загрях с кои въпроси са свързани. Защото помня, че специално гледах под лупа формулировките и с радост установих преди изпита, че 7те аспекта на контекстуалност не са изришно включени в никое заглавие. При което с един маркер ги зачеркнах от тетрадката :) Весело, а?
2. Четвърта.
2. Четвърта.
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
19 е изцяло за the seven standards, а в 20та също са застъпени, но не всички.
Съгласна съм единствено, че ни позабиха с това Arrange them... Неочаквано си беше... явно оттам са рязали най-много, не зная.
Ти щом си четвърта явно се познаваме? Аз съм втора, но през втория семестър карахме практически английски с вас
Съгласна съм единствено, че ни позабиха с това Arrange them... Неочаквано си беше... явно оттам са рязали най-много, не зная.
Ти щом си четвърта явно се познаваме? Аз съм втора, но през втория семестър карахме практически английски с вас