Студентски град
Модератор: Boromir
Re: Студентски град
V_I_P написа:Кажете къде мислите да живеете ако ви приемат в СУ (за тези, които не са от СФ) на общежитие или квартира? И нека някой по-запознат да каже как стоят нещата с кандидатстването за общежие. Какъв успех трябва да имаш, по колко първокурсници приемат, приема ли се по доход и т.н.
Че какво му е на СФ
Сори ако въпросът се стори тъп на някого, но не съм от София, а именно СФ ми е един от основните варианти.
- Nikince
- Пишеща машина
red&white написа:следващия който си няма и грам ПОНЯТИЕ от тази работане се изказвайте заради самото изказване
бургас е 350хил към 400 върви
а варната си е твърдо 2рия по големина град в България с 600хил след това пловдив 500хил Бургас 350хил , заралий май вече са повече от русето ама това не съм сиг
Колко имаш по География?!
С това изказване и няколко подобни по-долу аз и 2 не бих ти писала... Много ти е
И между другото ............. населението на един град се брои по АДРЕСНА РЕГИСТРАЦИЯ
По тая логика... могат да преброят живеещите във Варна през юли и август ..........и те да излезат повече и от София
Аз ти предлагам малко книжки да седнеш да почетеш. Гледам имаш нужда
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
- явор
- Летописец Виртуоз
СФ значи София, вероятно... а не някой факултетuktc написа:А СФ значи?
Това и аз мога да го потвърдя - морска столица е. Впрочем, не зная дали знаете, но има няколко страни по света, където има лятна столица на държавата. Това си е идея отвсякъдеNikince написа:Тогава ще твърдиш,че Варна е столица сигурно
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- kamenchooo
- В началото бе словото
- kamenchooo
- В началото бе словото
- kamenchooo
- В началото бе словото
Хахахахахахаха е вие ме убихтеееееееkamenchooo написа:Искам да попитам дали,ако примерно сме 2 или 3 човека познати могат да ни настанят в една квартира или разпределението става на случаен принцип.Колкото до спора Варна-Пловдив,то със сигурност Варна е по-големия град.Процеса на урбанизация е необратим!!!
Урбанизация
- kamenchooo
- В началото бе словото
Хахахахахахаха е вие ме убихтеееееееkorpusito написа:Колкото до спора Варна-Пловдив,то със сигурност Варна е по-големия град.Процеса на урбанизация е необратим!!!
Урбанизация
И какво му е толкова смешното не мога да разбера???
Искам да попитам дали,ако примерно сме 2 или 3 човека познати могат да ни настанят в една квартира или разпределението става на случаен принцип.
аз мисля тука да сам Виж ТУК !!
- Калев
- Живее, за да пише
- Специалност: право
- Курс: пети
- Обратна връзка:
"Ню Йорк Таймс": Студентски купон в София сред руини от Студената война
И най-вече:

И най-вече:
В академичната територия с шест университета, изградени през 60-те и 70-те години на миналия век, могат да се видят покрити с графити рушащи се блокове, обрасли с трева ръждясали огради и разпадащи се съветски автомобили край разровените тротоари.
It's peanut butter jelly time!