Начало на КСК 2007 - 2008
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
stoyan_ivanov
- В началото бе словото
- yolina
- В началото бе словото
- Курс: друг
Бургас
Тази година на кандидатстудентската борса може да се запишеш и за СУ, поне в Бургас е така. Има обаче едно условие - освен таксата за изпита (15лв), се плаща и такса бюро - 20лв, трябва да си купиш и справочника на СУ, дори и вече да го имаш, и цялото удоволствие ти струва 40лв. Е, по-малко са от една разходка до Сф...
Предполагам, че това важи и за Пловдив, Варна и др градове
Предполагам, че това важи и за Пловдив, Варна и др градове
Pravi kakvoto trqbva i iska6, a da stava kakvoto 6te
)))) Vse pak imame edin jivot, nali 
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Здравейте всички! Моля да ме извините ако коментарът ми не е много на място, но има общо с кандидатстудентската кампания.
Искам да помоля някой да ми даде информация как стои въпросът за какнидатстването на деца с един родител и другият с някаква група инвалидност. Четох някъде, че при евентуален прием се полага някаква стипендия, но не знам подробности и дали има някакви по-особени критерии при кандидатстване... Ако някой знае нещо по вупроса моля да ми пише.
Благодаря ви предварително
Искам да помоля някой да ми даде информация как стои въпросът за какнидатстването на деца с един родител и другият с някаква група инвалидност. Четох някъде, че при евентуален прием се полага някаква стипендия, но не знам подробности и дали има някакви по-особени критерии при кандидатстване... Ако някой знае нещо по вупроса моля да ми пише.
Благодаря ви предварително
Моят въпрос е подобен. Искам и аз да питам за едно момиче, на което майка му е починала преди 3 год някъде, а бащата е пенсионер и има някаква степен на инвалидност, нз точно каква. До завършване на средното си образование тя получаваше "наследствена пенсия". А сега след като (дай боже) и предстои да бъде студентка, как стои въпросът? От НОИ и казаха че щом влезне в УН и се продължава пенсията. В такъв случай стипендията или там отстъпките/намаленията не важат, така ли стоят нещата?
- GODLIKE
- В началото бе словото
Аз имам 2 главиzvezda написа:..или 4 глави ?
U no take candle!!!Reckoning bomb in action http://youtube.com/watch?v=dYMQbcmAnTQ
Продавам теми по литература.
Разработени са перфектно, стилистично и граматично са издържани, проверявани са от университетски преподавател.
Комплектът включва всички автори от конспекта за изпита по литература във всички ВУЗ-ове.
Teмите струват 50 лв.
За подробности ми пишете на strange@start.bg
или звънете на тел. 0878960026
София
Разработени са перфектно, стилистично и граматично са издържани, проверявани са от университетски преподавател.
Комплектът включва всички автори от конспекта за изпита по литература във всички ВУЗ-ове.
Teмите струват 50 лв.
За подробности ми пишете на strange@start.bg
или звънете на тел. 0878960026
София
- явор
- Летописец Виртуоз
Бъдещи колеги, по-добре си запишете от сега статистиката за изпитите от миналата година, че ги затриха тези от 2005 по време на миналогодишната КСК.
Сега са тук > http://uni-sofia.bg/students+bg/admissi ... ts+bg.html <
Възползвайте се докато ги има, за да можете после по-лесно да си правите сметките.
Миналата година аз спасих само тези, но имаше и други спасени май
Редовен изпит по Английски език КСК 2005
Редовен изпит по История КСК 2005
Редовен изпит по География КСК 2005
Просто ги качете някъде
Сега са тук > http://uni-sofia.bg/students+bg/admissi ... ts+bg.html <
Възползвайте се докато ги има, за да можете после по-лесно да си правите сметките.
Миналата година аз спасих само тези, но имаше и други спасени май
Редовен изпит по Английски език КСК 2005
Редовен изпит по История КСК 2005
Редовен изпит по География КСК 2005
Просто ги качете някъде
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- явор
- Летописец Виртуоз
Тази страница вече я няма и трябва едно по едно да си ги търсите сред тези с имена I01.HTM, I02.HTM ... I32.HTMявор написа:Сега са тук > http://uni-sofia.bg/students+bg/admissi ... ts+bg.html <
в тази папка
явор написа: Възползвайте се докато ги има, за да можете после по-лесно да си правите сметките.
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- summer
- Да живей словото
Мерси мнявор написа:Тази страница вече я няма и трябва едно по едно да си ги търсите сред тези с имена I01.HTM, I02.HTM ... I32.HTMявор написа:Сега са тук > http://uni-sofia.bg/students+bg/admissi ... ts+bg.html <
в тази папкаявор написа: Възползвайте се докато ги има, за да можете после по-лесно да си правите сметките.
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета