Историциииии.......

Подфорум към Историческия факултет

Модератор: sientelo

Заключено
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Аз имах Средновековна българска, но при проф. Ангелов...Такива митове и легенди се носеха за него...че едва ли не жив човек не излиза от кабинета му и че един от 20 минава... :roll: Но тези митове бяха разбити, по-благ човек не съм виждала! :D Такс че, споко! Предполагам, че историята и при доц. Каймакамова е сходна. :)
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Всичко мина успешно :)))))))))))))))))))))))))))))) 6 !
Изображение
Аватар
usmivka
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от usmivka »

Тоя ислям не ме кефииииииииииии :!: :evil:
Аватар
Марто
От дъжд на вятър

Мнение от Марто »

Всичко мина чудесно. Аз бях сигурен че Павлович е чел кво сме писали във форума (той си го и потвърди) и за това сега не даваше да се преписва.
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Марто написа:Всичко мина чудесно. Аз бях сигурен че Павлович е чел кво сме писали във форума (той си го и потвърди) и за това сега не даваше да се преписва.
Това ме развесели :) Как само го каза.. :) Шпиони из форума хахахахаха Повечето сигурно гледкат какво пишем и ни се чудят на акъла ;)
Важното е,че е минало чудесно :)
Изображение
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Между другото.. някой да знае нещо по Стара история :roll: ?
Май щели да бъдат 2 варианта, единия с Гърция и Рим,а другия с всичко останало :roll: :roll: :roll: След като свършел теста..влизаме по 5-6,проверява кво сме писали и ни разпитва :?
Докъде сте с материала,то е ясно,че няма да има пищови...толкова материал.. Само мен ли ме е налегнал огрооомен непукизъм и спокойствие :? :? :?
Изображение
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Не се притеснявайте, Делев е страхотен и въобще няма да ви мъчи на устния изпит :wink:
Като птичка в небесата :)
Аватар
snowwhite
В началото бе словото

Мнение от snowwhite »

sientelo ,можеш ли да ми дадеш повече информация за изпита по средновековна българска като например колко въпроса си теглиш как изпитва каймакамова и т.н.
istori4ka
Аватар
Ton4eto
Летописец Виртуоз
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Ton4eto »

как протича изпита по стара история?когато се стигне до устен(ако се стигне :roll: )въпрос ли си теглим или Делев задава въпроси по двата теста само :?: и какво горе-долу представлява втория тест :)
I don't know where I belong
But I'll be moving on...
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

snowwhite написа:sientelo ,можеш ли да ми дадеш повече информация за изпита по средновековна българска като например колко въпроса си теглиш как изпитва каймакамова и т.н.
Аз бях при Петър Ангелов.
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Ton4eto написа:как протича изпита по стара история?когато се стигне до устен(ако се стигне :roll: )въпрос ли си теглим или Делев задава въпроси по двата теста само :?: и какво горе-долу представлява втория тест :)
Ами относно тестовете не знам как е точно, защото аз бях отдавна на изпит по това и сега нещата като гледам са се променили.Иначе при нас имаше курсови работи за Рим и върху това питаше обикновено плюс един въпрос който си теглиш, но всъщност може и въобще да не те пита за него ако теста ти е добър или както му хрумне :arrow: например на мен ми се беше паднал въпроса за Александър Македонски и явно е забелязал че не го знаех много добре и направо ме пита за съвсем други неща -за император Веспасиан и сина му Тит и важните събития свързани с тях :lol:
Аватар
snowwhite
В началото бе словото

Мнение от snowwhite »

sientelo няма значевние при кой си била защото каймакамова каза че те обикновенно се редували така че на септември може да ме изпитва и Ангелов така че можеш ли да ми кажеш нещо за изпита
istori4ka
Аватар
snowwhite
В началото бе словото

Мнение от snowwhite »

на изпита по стара история зависи колко сте изкарали на теста:аз на първия имах 5 а на втория 6 и катоп седнах при него тои ме пита някакъв въпрос за тиванците за които не знаех почети нищо и после ме пита за жената на сократ аз му отговорих и тои ми писа 6.а иначе някои си теглеха по един въпрос и на който не му харесваше си го сменяше,но няй-често той задава въпроси и то много елементарни малко за пирамидите и повечко за рим така че спокоино той е много готина и почети никого не къса.а и този втория тест си е направо елементарен така че няма начин да не го изкарате щом аз минала година го изкарах с 6 при наличието че по стара истоия бях учила само 5 дни:)
istori4ka
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

snowwhite написа:sientelo няма значевние при кой си била защото каймакамова каза че те обикновенно се редували така че на септември може да ме изпитва и Ангелов така че можеш ли да ми кажеш нещо за изпита
Проф. Ангелов е много благ човек...въпреки всички митове и легенди! :lol: Влизаш при него и си теглиш два въпроса (междувременно сте няколко човека вътре и докато един говори другите си развиват въпросите) - от политическата и културната история. Като ти дойде ред започваш да си говориш по въпросите, може да те прекъсне по някое време и примерно да ти зададе обобщаваш въпрос върху целия проблем. Зависи много какво ще ти се падне. Аз си изтеглих богомилите и реално там не съм разказвала толкова много, а повече отговарях на въпросите на асистента и професора. Не е толкова кошмарно, преживява се! :lol:
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Абе при Делев е супер бре :) Най-готиният пич :) Правиш теста и после те пита това , което не си отговорил на теста , ама се държи супер готино и много ти помага . При нас (етнолозите) 2ка нямаше .. даже най-малкото май беше 4...
In vino verittas
Заключено

Обратно към “ИФ”