Историциииии.......
Модератор: sientelo
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Аз имах Средновековна българска, но при проф. Ангелов...Такива митове и легенди се носеха за него...че едва ли не жив човек не излиза от кабинета му и че един от 20 минава...
Но тези митове бяха разбити, по-благ човек не съм виждала!
Такс че, споко! Предполагам, че историята и при доц. Каймакамова е сходна. 
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- ra4e^f
- Форумно зомби
Това ме развеселиМарто написа:Всичко мина чудесно. Аз бях сигурен че Павлович е чел кво сме писали във форума (той си го и потвърди) и за това сега не даваше да се преписва.
Важното е,че е минало чудесно
- ra4e^f
- Форумно зомби
Между другото.. някой да знае нещо по Стара история
?
Май щели да бъдат 2 варианта, единия с Гърция и Рим,а другия с всичко останало
След като свършел теста..влизаме по 5-6,проверява кво сме писали и ни разпитва
Докъде сте с материала,то е ясно,че няма да има пищови...толкова материал.. Само мен ли ме е налегнал огрооомен непукизъм и спокойствие

Май щели да бъдат 2 варианта, единия с Гърция и Рим,а другия с всичко останало
Докъде сте с материала,то е ясно,че няма да има пищови...толкова материал.. Само мен ли ме е налегнал огрооомен непукизъм и спокойствие
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ами относно тестовете не знам как е точно, защото аз бях отдавна на изпит по това и сега нещата като гледам са се променили.Иначе при нас имаше курсови работи за Рим и върху това питаше обикновено плюс един въпрос който си теглиш, но всъщност може и въобще да не те пита за него ако теста ти е добър или както му хрумнеTon4eto написа:как протича изпита по стара история?когато се стигне до устен(ако се стигне)въпрос ли си теглим или Делев задава въпроси по двата теста само
и какво горе-долу представлява втория тест
Като птичка в небесата 
на изпита по стара история зависи колко сте изкарали на теста:аз на първия имах 5 а на втория 6 и катоп седнах при него тои ме пита някакъв въпрос за тиванците за които не знаех почети нищо и после ме пита за жената на сократ аз му отговорих и тои ми писа 6.а иначе някои си теглеха по един въпрос и на който не му харесваше си го сменяше,но няй-често той задава въпроси и то много елементарни малко за пирамидите и повечко за рим така че спокоино той е много готина и почети никого не къса.а и този втория тест си е направо елементарен така че няма начин да не го изкарате щом аз минала година го изкарах с 6 при наличието че по стара истоия бях учила само 5 дни:)
istori4ka
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Проф. Ангелов е много благ човек...въпреки всички митове и легенди!snowwhite написа:sientelo няма значевние при кой си била защото каймакамова каза че те обикновенно се редували така че на септември може да ме изпитва и Ангелов така че можеш ли да ми кажеш нещо за изпита
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."