На общежитие под чуждо име ?!
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
На общежитие под чуждо име ?!
Накратко... мен едва ли ще ме ощастливи първа класация, но пък съквартирантката ми ще има необходимия успех.
Тя не иска да остава през лятото. Аз искам.
Възможно ли е да остана НА НЕЙНО МЯСТО?
С кой трябва да говорим? Изобщо, това нелегално ли е? Имам си доброто намерение да сляза и да обясня на хората как стоят нещата. Би трябвало да не им пука толкова, някой от нашата стая им плаща, какво значение има чие име е на пропуска. Или има?
Тя не иска да остава през лятото. Аз искам.
Възможно ли е да остана НА НЕЙНО МЯСТО?
С кой трябва да говорим? Изобщо, това нелегално ли е? Имам си доброто намерение да сляза и да обясня на хората как стоят нещата. Би трябвало да не им пука толкова, някой от нашата стая им плаща, какво значение има чие име е на пропуска. Или има?
- hazel
- Стенограф
- Специалност: МО
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: На общежитие под чуждо име ?!
Не, напълно в реда на нещата си е....сега сериозно - ако тя ти даде нейната карта (онази магнитната) не мисля, че ще имаш проблем...иначе по-скоро го прави под сурдинка, че тогава не ми се мисли....MERCES_LETIFER написа:Изобщо, това нелегално ли е?

- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Пич, не знам дали знаеш немски, но първо ще ти кажа термина на немски -Zwischenmiete/Untermiete. Ако не знаеш, ще се опитам да ти обясня какво е това. Филанкешията сключва договор примерно за 1 година с някое общежитие- от септември 2006 до септември 2007г. да кажем. Да обаче, лятото иска да си иде дОма за 2 месеца. НАема така или иначе си го плаща и за да не губи тези пари, намира някой, който иска да живее два месеца в неговата стая, при условие естествено, че плати двумесечния наем или там, за колкото пари се разберат. В България не знам точно какви договори се сключват за общежитие, но предполагам няма нищо нередно така да направиш. Еми това е, струва ми се.
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Вяяяяяяяяяярно! Сега чак се усетих, че съм виждала доста такива обяви по спирките 
Много благодаря за отговорите. Само че... искам да повторя едно питане. Да уведомяваме ли някой, да просиме ли разрешение, или да си действаме на своя глава? (Все пак, из сайта на СБО пише, че тези, които не са класирани на първа, но желаят да ползват общ. през лятото, следва да плащат по 6 лв. на ден. И какво ще стане, ако хвана някоя проверка на пропуските и се види, че не съм аз на снимката
може ли да ме глобят, изгонят...?!)
Много благодаря за отговорите. Само че... искам да повторя едно питане. Да уведомяваме ли някой, да просиме ли разрешение, или да си действаме на своя глава? (Все пак, из сайта на СБО пише, че тези, които не са класирани на първа, но желаят да ползват общ. през лятото, следва да плащат по 6 лв. на ден. И какво ще стане, ако хвана някоя проверка на пропуските и се види, че не съм аз на снимката
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър