Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
окло 22-23 специалности написах, но з амен са важни първите няколко, а именно:
1. Право
2. Право задочно
3. Архивистика и документалистика
4. БГ филология
5. Логопедия
6. Славянска филология
7. Унгарска филилогия
nediii написа:окло 22-23 специалности написах, но з амен са важни първите няколко, а именно:...
Пожелавам ти, наистина задните желания да са ти само за опора, за да знаеш, че имаш със сигурност нещо зад гърба си. Така ще можеш да се концетрираш по-добре над първите и ще се справиш!
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" ~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
И мойте са 15 Макар че вчера гледах "23" с Джим Кери. И ся смятам 1+5+на коя дата ще кандидатствам+на кучето рождения ден ДОбре че писах 15. Пълнежа ми е от 6тата нататък
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
и аз си мисля, 4е като съм написала 13 съм зле една приятелка с мен написа 26! макар 4е на предварителния по история има 5.50 и до 3-то, 4-то е приета 100%... весело да става !
"Винаги правя това, което не мога, за да се науча да го правя."
Orenda написа:и аз си мисля, 4е като съм написала 13 съм зле една приятелка с мен написа 26! макар 4е на предварителния по история има 5.50 и до 3-то, 4-то е приета 100%... весело да става !
Аз по тази причина не писах повече от 3 .
FTF - не знам колко съм облагодетелстван,защото като гледам как ми върви подготовката по английски май съм се насочил право към 3-то желание.
1 Компютърни науки
2 Софтуерно инженертсво
3 Информационни системи
4 Приложна математика
5 Статистика
Аз съм егаси идиота.. мислих ги точно 5 минути как да ги подредя