проверка на говорни и комуникативни способности

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
plamKA
От дъжд на вятър

Мнение от plamKA »

Значи,ако ще полагаме този изпит трябва да подадем документи в зала 241? Каква е разликата?Просто тук ще ни пратят на изпит веднага ли?
Аватар
М.Стоева
В началото бе словото

Мнение от М.Стоева »

Това само за педагогиките ли се отнася или трябва да се явиш независимо от специалността, която искаш?
illy
В началото бе словото

Мнение от illy »

Да ви питам, за изпита по говорни способности още 20 лева ли се дават?
illy
В началото бе словото

Мнение от illy »

Хайде някой да каже, ако знае .. плс :(
Аватар
MissDi
Паисий

Мнение от MissDi »

да
В бирата се крие силата, във виното мъдростта, а във водата - микробите!
pokahontas
В началото бе словото

Мнение от pokahontas »

Да, трябва да платиш още 20 лв за изпита. Той се провежда веднага, след като си подадеш документите, не е нищо страшно. А датите, обявени в сайта, са за тези, които са се записали от провинцията или родителите им са ги записали.
Аватар
plamKA
От дъжд на вятър

Мнение от plamKA »

Ако си подам документите в друга стая (не 241) ,но ще държа този изпит ,пак ли ще ме пратят на говорни? Има ли значение стаята :)
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Няма, аз подавах в 25*, преди мен имаше едно момче, което го пратиха в 218 май или там където се провежда изпита.
medicate, medicate
Аватар
Juja
От дъжд на вятър

Мнение от Juja »

Обикновенно има обявена дата за този изпит и за него се плаща както за всички други изпити не зависимо че този изпит е абсолютната измислица, само ти взимат парите. Този изпит е за факултета по начална и преучилищна педагогика както и за факултета по педагогика, тъй като в ФНПП има специалности като логопедия и специална педагогика, където трябва да се занимавате с болни деца. НО една приятелка се яви мин годна и и казаха че няма да я приемат в логопедия защото не можела да казва "р" и на 1-во класиране я приеха логопедия :) :D така че следете кога е обявена датата в СУ не е веднага след записването :)
LiVe FaSt, DiE PrEtTy !!!
kim
В началото бе словото

Мнение от kim »

Изпитът се провежда от двучленна комисия, която работи в периода на подаване на документите и на 13, 17 и 19 юли 2007 г. от 14.00 ч.
Аватар
MissDi
Паисий

Мнение от MissDi »

сега ако има пак някой който не е разбрал :D
В бирата се крие силата, във виното мъдростта, а във водата - микробите!
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

MissDi написа:сега ако има пак някой който не е разбрал :D
винаги се намира и такъв заблуден индивид :lol:
Изображение
Аватар
ballbi
В началото бе словото

Мнение от ballbi »

Аз пък бях писал 5 педагогики в мойте специалности и никъде не ме пратиха , а просто ми приеха документите(аз не знаех къде и кога става т'ва и си мислех, че като видят, че съм писал педагогики ще ме пратят някъде да ми проверяват "говорните способности" , но уви). Не че ме интересува ако евентуално не ми зачетат педагогиките като специалности за които ще кандидаствам, само да не земат да ме прецакат по сериозно "някакси". Май няма да е лошо да ида да питам докато е време!!! Ах тази скапана българска бюрокрация! :?
Ya know when you just get your report card n' you have all F-s on it.....you just wanna take it back to your teacher n' say: "Throw some D-s on that bitch!"
Аватар
plamKA
От дъжд на вятър

Мнение от plamKA »

ЗДравейте!Искам да попитам тези от вас,които са се явяввали на този изпит на датите ,определени в справочника след някои от изпитите по история,литература, дали изпитът се е провеждал в ректората и дали е имало големи опашки ,т.е бързо ли се минава на този изпит или трябва да чакаш цял ден?
Благодаря ви!
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”