Любими аромати
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
На измит балатум с едно от тия допотопните средства за миене, напомня ми на детската градина, там с такова миеха все и миришеше
Също миризмата на прашен път след летен дъжд...
Както и нещо предполагам неприятно за доста хора, миризмата на изпотена фланелка от тия за футбол/бейзбол, абе изобщо спортна, напомня ми на времето когато тренирах бейзбол и всичко изглеждаше доста по-просто. Ех, спомени, спомени
Също миризмата на прашен път след летен дъжд...
Както и нещо предполагам неприятно за доста хора, миризмата на изпотена фланелка от тия за футбол/бейзбол, абе изобщо спортна, напомня ми на времето когато тренирах бейзбол и всичко изглеждаше доста по-просто. Ех, спомени, спомени
medicate, medicate
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Methuselah
- Легендарен флуудър
на окосена трева, на прясно варосана стена, на цъфнали дървета, на мъжкия Aqua Di Gio, на лак за нокти.......btw, тука явно всичките сме неосъществени (дали ?
) наркомани, защото според едно изследване хората с афинитет към миризми на бои, лакове и бензин имат склонност към наркомания 
If it doesn't work, make it work.
е те! това ми е един от любимитеfly4o написа:Мойто е малко различно, но все пак...D&G-Light blueПарфюм
ФТФ, ремонтирахме офиса. 10кв.м. метална решетка, боядисана с блажна боя. прозорците не се отварят няма климатик, навън е 38 градуса... не ми говори за ремонти, защото ще повърна.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens