Задочно право

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
stelian_hristov
В началото бе словото

Задочно право

Мнение от stelian_hristov »

Искам да попитам за задочното обучение по право. Има ли значение, след като започна да работя дали съм учил редовно или задочно, защото мисля да кандидатствам за задочно, не само заради по-ниския бал...
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

В дипломата ти не пише дали си учил задочно или редовно. Ако си научил правото, това няма да има значение. Просто минусът е, че университетът не те осигурява, няма упражнения (които са доста полезни и понякога дори приятни) и преподаването е претупано (по обективни причини). Аз лично бих те посъветвала да сложиш редовното преди задочното в класацията и да се запишеш редовно ако ти стигне бала.
Изображение
Аватар
reni.misskiss
В началото бе словото

Мнение от reni.misskiss »

Някои хора просто няма как да пишат редовно. Не всеки има възможност да е от провинцията и родителите му да плащат таксите му, пък и пари за дрехи, храна и живот. Разбирам те много добре.
"Истинското щастие не е нищо друго освен добро здраве и лоша памет"
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:shock: Въобще има ли право задочно? :?
Аватар
fly4o
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от fly4o »

Дам :) Има..И много лесно се прехвърляш доколкото знам :)
Правист,1ви курс,2ра група

I'm a believer
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

reni.misskiss, ако си на общежитие и решиш да се хванеш на работа цял ден събота и неделя (макар да е възможно и през седмицата) или на нощна работа, можеш да изкарваш пари за образованието си.
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
reni.misskiss
В началото бе словото

Мнение от reni.misskiss »

явор написа:reni.misskiss, ако си на общежитие и решиш да се хванеш на работа цял ден събота и неделя (макар да е възможно и през седмицата) или на нощна работа, можеш да изкарваш пари за образованието си.
Да, не отричам това. Все пак обаче хората трябва да се адаптират. Прав си, но все пак не ми се струва всичко и толкова лесно. Хубавите неща стават обикновено трудно ;)
"Истинското щастие не е нищо друго освен добро здраве и лоша памет"
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

Моят съвет е, ако имате възможността да учите редовно, да изберете този вариант. ;)
Изображение
Аватар
kamenchooo
В началото бе словото

Мнение от kamenchooo »

Искам да попитам ,ако вляза МО мога ли едновременнод а уча право задочно?
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

kamenchooo написа:Искам да попитам ,ако вляза МО мога ли едновременнод а уча право задочно?
Мисля, че да... От трети курс обаче :roll: /като трябва да имаш определен успех, който в МО обаче май не се изкарва толкова трудно/
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”