Явно не се е променил, само дето нас ни изпитва 2 дни поред и имаше хора от Ден 1, които накара да се явят и Ден 2, за да не се налага да им пише четворки. В общи линии, при нас оценките бяха 5 и 6, тук-там да имаше някоя 4 накрая. Душичка е, изпитва много добронамерено, но fragile е ужасно права - говорете гладко, съберете си акъла... и да не ви пука.
ФЖМК - легендата продължава
Модератор: Шепот
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Хихи, той ми е в Топ 5 на преподавателите, даже май в Топ 4 
Явно не се е променил, само дето нас ни изпитва 2 дни поред и имаше хора от Ден 1, които накара да се явят и Ден 2, за да не се налага да им пише четворки. В общи линии, при нас оценките бяха 5 и 6, тук-там да имаше някоя 4 накрая. Душичка е, изпитва много добронамерено, но fragile е ужасно права - говорете гладко, съберете си акъла... и да не ви пука.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Bloody_Rose
- В началото бе словото
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Е, то май пак аз ще съм човекът.
Изпитът при нас беше тест, имаше гаднички въпроси, но можеше да се преписва, ако не се прекалява. Аз да си кажа, че не се възползвах. Като цяло, оценките и там бяха 5 и 6, имаше може би десетина четворки. За по-ниски оценки - не знам. Даже първото момиче, което влезе да си научава оценката, излезе от кабинета му като попарено и ние решихме, че я е скъсал. А тя каза, че й се е извинил, че й е писал 5 и й е дал теста, ако може да си открие някое и друга точка, която той може да е пропуснал.
Милко е изключителен човек, колкото и да е вятърничав. Много е точен, само че гледам, че тая година много е порязал задочничките, та се чудех, да не е решил да се променя на стари години.
...
*Ей, някой ден трябва да ме черпите, бе.* Отсега усещам догодина как ще ревете от Нейкова и Бондиков и как ще се чудите защо сте се тревожили от изпити като този при Милко. Ама и аз оттам съм минала, не си мислете, че сме се оттървали.
Изпитът при нас беше тест, имаше гаднички въпроси, но можеше да се преписва, ако не се прекалява. Аз да си кажа, че не се възползвах. Като цяло, оценките и там бяха 5 и 6, имаше може би десетина четворки. За по-ниски оценки - не знам. Даже първото момиче, което влезе да си научава оценката, излезе от кабинета му като попарено и ние решихме, че я е скъсал. А тя каза, че й се е извинил, че й е писал 5 и й е дал теста, ако може да си открие някое и друга точка, която той може да е пропуснал.
Милко е изключителен човек, колкото и да е вятърничав. Много е точен, само че гледам, че тая година много е порязал задочничките, та се чудех, да не е решил да се променя на стари години.
...
*Ей, някой ден трябва да ме черпите, бе.* Отсега усещам догодина как ще ревете от Нейкова и Бондиков и как ще се чудите защо сте се тревожили от изпити като този при Милко. Ама и аз оттам съм минала, не си мислете, че сме се оттървали.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Xpu100
- От дъжд на вятър
За колегите журналисти и пр-и, малко от въпросите по икономика
Първа група:
1.институционализъм-определение,кой го е създал
2.алтернативна цена-определение
3.стоков елементарен кръгооборот
4.структуренбюджетен дефицит Е/НЕ Е свързан с икономическия цикъл
5.брутен вътрешен продукт по разход
6.разлика между икономическите системи,понятията социализъм, капитализъм
7.пенсионно осигуряване
8.предлагането е функция на..
9. при валутен борд БНБ НЕ МОЖЕ/МОЖЕ да спонсорира държавата
10.паричен съвет.конвертируема валута е..
11.дистрибутивна,алокативна,селективна
Втора група (тук въпросите са по-малко)
1. икономически цикъл-експанзия
2.търсенето е функция на...
3.БВП по приходи
Има PR-ски сведения, че много въпроси се препокриват за двете групи.
Това е, което знам. Другото ще трябва да си го свършите сами.
Успех!
Първа група:
1.институционализъм-определение,кой го е създал
2.алтернативна цена-определение
3.стоков елементарен кръгооборот
4.структуренбюджетен дефицит Е/НЕ Е свързан с икономическия цикъл
5.брутен вътрешен продукт по разход
6.разлика между икономическите системи,понятията социализъм, капитализъм
7.пенсионно осигуряване
8.предлагането е функция на..
9. при валутен борд БНБ НЕ МОЖЕ/МОЖЕ да спонсорира държавата
10.паричен съвет.конвертируема валута е..
11.дистрибутивна,алокативна,селективна
Втора група (тук въпросите са по-малко)
1. икономически цикъл-експанзия
2.търсенето е функция на...
3.БВП по приходи
Има PR-ски сведения, че много въпроси се препокриват за двете групи.
Това е, което знам. Другото ще трябва да си го свършите сами.
Успех!
'Всеки може да намаже жена с ягоди и сметана, бъди БЪЛГАРИН... намажи я с боб, чорба и люти чушки!
- bvz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ичева ще те пребиеДа питам някой по-запознат, ако например не съм си взел спорта от 2 години , какво ще стане сега есента като записвам 3 курс???
Това означава на практика, че имаш два невзети изпита досега (спортът е задължителен за I и II курс - влиза в средния успех и т.н.), т.е. при нея по спорт трябва да имаш слаб 2.00 и за двете години. Което пък означава проблеми!!!
Най-добре си намери някой, който е съгласен да ти подпише книжката поне за тази година, по футбол примерно, не знам.
Иначе ти трябва молба до Декана и т.н. простотии
Успех!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка: